transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-03-2023 4.5644 lei 4.9232 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-03-2016

Deichmann a vandut in 2015, in Romania, 2,87 milioane de perechi de incaltaminte

Deichmann a vandut in 2015, in Romania, 2,87 milioane de perechi de incaltaminte

Deichmann Comercializare Încălţăminte şi-a extins şi mai mult poziţia de lider de piaţă în Romania pe segmentul vânzării de încălţăminte. Compania a vândut anul trecut, în 2015, 2,87 milioane de perechi de pantofi (2014: 2,76 milioane). Cifra de afaceri a crescut cu 12 %, la 328,5 milioane Lei (2014: 293,3 milioane Lei). "Suntem foarte mulţumiţi de rezultat. De când am devenit lider de piaţă în România, ne putem extinde poziţia în fiecare an, pentru că ne concentrăm în mod constant pe nevoile clienţilor noştri", a declarat Daniel Popa, Director Deichmann Comercializare Încălţăminte.

Deichmann Comercializare Încălţăminte continuă să extindă în permanenţă reţeaua de magazine începând de la intrarea pe piaţă în 2007. Cu cele cinci magazine noi, care au fost deschise anul trecut, compania este prezentă acum în 74 de locaţii. Numărul de angajaţi a crescut la un total de 612 (2014: 551). Compania vede în România chiar şi mai mult potenţial, şapte magazine noi fiind planificate pentru anul curent.

"Suntem deosebit de încântaţi că putem crea noi locuri de muncă, prin investiţii în magazine noi", spune Popa.

Grupul Deichmann a crescut în 2015 cu 8,3 procente


Deichmann Comercializare Încălţăminte aparţine Grupului Deichmann, cu sediul central în Essen. Compania, o afacere de familie, este cel mai mare comerciant de încălţăminte cu amănuntul din Europa. Grupul Deichmann a avut  şi în 2015 o creştere a cifrei de afaceri, a numarului de pantofi vânduti, precum şi a numărului de magazine. Cifra de afaceri a reprezentanţelor din cele 23 de ţări europene şi din  Statele Unite ale Americii a crescut cu 8,3 %, de la 4,9 miliarde Euro la 5,3 miliarde Euro (net 4,6 miliarde Euro).

Creşterea vânzărilor neţinând cont de efectele cursului de schimb a fost de 3,1 %. Grupul a vândut în 2015 peste 172 de milioane de perechi de pantofi în magazine şi online. Grupul  opera la 31.12.2015, 3.710 magazine ( 2014: 3.600) şi avea aproximativ 37 300 angajaţi (2014: 36 150). Anul acesta, Deichmann va investi aproximativ 233 milioane Euro în infrastructura internaţională.

Deichmann SE, cu sediul în Essen (Germania), a fost înfiinţată în 1913 şi este deţinută în totalitate de familia fondatoare. Compania este lider de piaţă în comerţul european de încălţăminte cu amănuntul având peste 37.300 de angajati în întreaga lume. Sub numele Deichmann, compania operează magazine în Germania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Croaţia, Lituania, Austria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Suedia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Cehă, Turcia şi Ungaria.

De asemenea, grupul este reprezentat în Elveţia (Dosenbach / Ochsner / Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), în Statele Unite ale Americii (Rack Room Shoes/Off Broadway). În Germania, Roland SE, de asemenea, face parte din grupul de companii. Cu MyShoes SE, compania este reprezentată în Germania, Austria şi Elveţia.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar