transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-03-2023 4.5644 lei 4.9232 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2016

DONA a deschis o noua unitate in Bucuresti, in zona Fundeni

DONA a deschis o noua unitate in Bucuresti, in zona Fundeni

Reteaua DONA a inaugurat o nouă unitate în Bucuresti, în zona Fundeni. Farmacia este situată pe soseaua Fundeni, numărul 145, sector 2 si a fost decorată după noul design DONA, pentru a oferi mai multe beneficii pacientilor: confort, intimitate si un spatiu care favorizează comunicarea cu farmacistii. Programul de functionare este de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00, iar sâmbăta între 08:00 – 14:00.

Cu ocazia deschiderii, bucurestenii sunt invitati să participe la Tombola Sănătătii în cadrul căreia pot câstiga circa 300 de premii. O bicicletă pentru adulti, un televizor, un cărucior pentru cumpărături, 10 genti termoizolante, 15 aparate de masaj, căni personalizate, cupoane de reducere sunt doar câteva dintre premiile oferite. La tombolă pot participa toti clientii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei, până pe 18 martie.

Coplată zero la 1000 de produse

Farmacia este inclusă în campania natională "Coplată zero la 1000 de produse", lansată cu succes în 2013. Programul facilitează accesul pacientilor cu retete compensate la tratamentul prescris, oferindu-le o gamă vastă de produse dedicate afectiunilor cronice, fără ca acestia să achite vreo diferentă de plată. Mai multe informatii sunt disponibile direct în farmacii sau pe www.farmaciiledona.ro.În prezent, în Bucuresti functionează în total 73 unităti, dintre care 17 sunt amenajate conform noului concept DONA. Reteaua DONA are acoperire natională, fiind prezentă în toate cele 41 de judete din tară.

DONA este una din cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experientă de peste 20 de ani pe piata locală si deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienti din toată tara. Compania are circa 2000 de angajati si aproximativ 275 de farmacii.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar