transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-08-2016

DPD Romania inaugureaza noul centru logistic din Bucuresti, dupa o investitie de 1,5 milioane de euro

DPD Romania inaugureaza noul centru logistic din Bucuresti, dupa o investitie de 1,5 milioane de euro
 Alte stiri la aceasta categorie

DPD România, unul dintre cei mai importanti jucători de pe piata locală de coletărie si curierat expres, îsi extinde capacitatea logistică, inaugurând un nou centru logistic în România. Depozitul are o suprafată de 4.800 mp si este amplasat în Mogosoaia, în cadrul proiectului logistic LOG.IQ Bucuresti.

Investitia pentru dezvoltarea si dotarea noului depozit din Bucuresti se ridică la 1,5 milioane de euro si a fost destinată exclusiv amenajării si dotării cu tehnologie si echipamente de ultimă generatie, specifice industriei de curierat. Capacitatea noului depozit permite manipularea si sortarea a 70.000 colete pe zi, respectiv 2.000 de paleti pe zi, si acomodarea a 160 de curieri.

”Această investitie are un rol cheie în dezvoltarea business-ului DPD România si face parte din strategia de extindere a capacitătii logistice la nivel national, pe care am demarat-o încă de anul trecut. Locatia a fost aleasă strategic, în special datorită pozitionării proiectului, aproape de Capitală si de principalele căi de transport rutier. Depozitul din Mogosoaia are cele mai moderne solutii logistice la nivel national, fiind dotat cu o nouă linie de sortare si manipulare.

Acest sistem facilitează sortarea rapidă a unor volume mari de colete si creste fereastra operatională de livrare si colectare în România”, declară Lucian Aldescu, CEO DPD România.

Potrivit CEO-ului DPD România, dezvoltarea capacitătii logistice la nivel local este o măsură esentială, odată cu mărirea portofoliului si cresterea volumelor de transport ale clientilor existenti. Astfel, compania îsi va extinde capacitatea logistică si în Sibiu, unde este localizat si hub-ul central DPD România.
Centrul logistic din Sibiu va fi utilizat la capacitate maximă de către DPD începând din toamna acestui an si va permite manipularea a 50.000 colete pe zi, respectiv 4.000 de paleti pe zi.

DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier. În România, DPD se află în top 3 companii de curierat. Prin tehnologia inovatoare, cunoasterea pietei locale si cele 2 servicii Predict si PalletOne, DPD România oferă cea mai bună experientă de livrare atât expeditorilor, cât si destinatarilor.


Cu o echipă de peste 600 de angajati si francizori si având acces la o retea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD România livrează anual 7 milioane de colete.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar