transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-05-2016

eJobs - o noua facilitate pentru companii

eJobs - o noua facilitate pentru companii
 Alte stiri la aceasta categorie

eJobs, site-ul lider in recrutarea online, ofera companiilor o noua optiune prin care acestea isi pot crea profiluri personalizate. Companiile care recruteaza pe eJobs.ro au, de acum, o optiune in plus prin care sa atraga candidatii doriti. eJobs a introdus posibilitatea personalizarii paginilor de companie. Prin editarea noului profil, firmele isi cresc relevanta si devin mai atractive pentru cei care vor sa-si incerce sansa de a face un nou pas in cariera.
 
„Prima parte a anului a fost una istorica pentru eJobs deoarece a reunit pe platforma cel mai mare numar de companii care au postat joburi, dar si de Candidati care si-au actualizat CV-urile si au aplicat. Prin urmare, lansarea paginilor personalizate pentru companii vine ca un demers firesc in evolutia platformei eJobs, la care lucram in mod continuu pentru a o face mai eficienta si user friendly. De acum, companiile pot deveni mai atractive pentru Candidati prin imbunatatirea informatiilor din profilul dedicat. Candidatii, de asemenea, pot obtine usor informatii despre firma la care aplica si, in acest mod, procesul recrutarii devine mai simplu, dar, mai ales, de o calitate mai buna”, declara Andrei Frunza, CEO eJobs.eJobs le ofera posibilitatea companiilor, prin noile facilitati lansate, sa incarce fotografii si filmulete de prezentare. Astfel, Candidatii vor putea vedea cum arata sediul in care vor lucra, care este atmosfera de lucru si poate chiar si pe viitorii colegi.

Pentru a spori interactiunea si a fi la curent cu toate noutatile legate de activitatea companiei, firmele au posibilitatea de a-si conecta in pagina personalizata de pe eJobs si contul de Facebook, tocmai pentru a le confirma Candidatilor autenticitatea informatiilor.

Astfel, prin intermediul „Profilului de companie” eJobs imbunatateste procesul recrutarii, atat pentru companii, cat si pentru aplicantii la joburi.

Infiintat in 1999, eJobs este primul portal de recrutare online lansat in Romania. Utilizat in prezent de peste 3,3 milioane de profesionisti, eJobs.ro ofera acces la locuri de munca in cadrul celor mai importante companii din tara. eJobs Group SRL face parte din trustul Ringier Romania, membru Ringier AG.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar