transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-05-2016

Eurosender - parteneriat strategic cu ERGO

Eurosender - parteneriat strategic cu ERGO
 Alte stiri la aceasta categorie

Eurosender, prima platformă de expeditii door-to-door la nivel european,  a semnat un parteneriat strategic cu ERGO, unul dintre cele mai importante grupuri de asigurări din Europa. Parteneriatul oferă asigurări suplimentare pentru clientii care accesează servicii de curierat prin intermediul Eurosender, la unul dintre cele mai mici preturi de pe piată.

Înainte de a finaliza acest parteneriat, coletele erau asigurate de Eurosender cu o valoare de până la 200 Euro. Acum, clientii au posibilitatea de a alege între două pachete de asigurare diferite: unul cu acoperire de până la 1.000 de euro si unul cu acoperire de până la 2.000 de euro. Asigurarea suplimentară poate fi achizitionată în timpul procesului de comandă si porneste de la tarife de doar 1.99 EUR.

Pachetele de asigurare sunt disponibile pentru toate tipurile de clienti, atât pentru consumatorii finali, cât si pentru companii.

“Am observat o cerere mare din partea clientilor pentru pachete de asigurare suplimentară, deoarece majoritatea acestora transportă bunuri de mare valoare. Asadar, atunci când caută un serviciu de transport, clientii doresc servicii integrate si fiabile, astfel încât, în cazul nefericit de pierdere sau alte probleme ale pachetelor, să îsi poată recupera cu usurintă pierderile.

 Ne-am dorit să găsim o solutie care să nu crească în mod semnificativ pretul final al serviciului si am reusit acest lucru prin cooperarea cu ERGO. Căutăm constant noi solutii care să îmbunătătească serviciile noastre, acest parteneriat reprezentând un pas important în atingerea obiectivului de a deveni principalul jucător de pe piata europeană de transport de colete", declară Silvana Rodriguez, COO la Eurosender.

Prin oferirea unor tarife reduse pentru asigurarea suplimentară, Eurosender estimează o crestere a vânzărilor cu cel putin 20%. În acelasi timp, colaborarea cu o companie de asigurări de dimensiunea ERGO va creste expunerea si credibilitatea internatională a Eurosender si va pozitiona compania ca pe un jucător cheie pentru oferirea celor mai bune solutii de asigurare pentru transport de colete de pe piata europeană.

Sesizând modelul de business dezvoltat de Eurosender si potentialul industriei de transport în ceea ce priveste asigurarea bunurilor, ERGO a decis de asemenea să investească în cadrul companiei. Astfel, Eurosender a primit recent fonduri în valoare de 300.000 de euro prin intermediul unei noi runde de investitii conduse de ERGO.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar