transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-08-2016

Fares cultiva 13 tipuri de plante medicinale pe 130 de ha din judetul Hunedoara

Fares cultiva 13 tipuri de plante medicinale pe 130 de ha din judetul Hunedoara
 Alte stiri la aceasta categorie

La fabrica Fares iau nastere aproximativ 400 de ceaiuri si produse din plante medicinale, care au la bază ingrediente benefice pentru sănătate cultivate pe 130 de hectare detinute de companie în judetul Hunedoara, în jurul municipiului Orăstie. Întregul proces de fabricatie se desfăsoară exact în acelasi loc în care a luat fiintă compania, acum 8 decenii.

Pe culturile proprii de pe dealurile din inima Daciei, Fares cultivă 13 tipuri de plante medicinale, cum ar fi: musetel, mentă, lavandă, salvie, echinacea, gălbenele, dar si sunătoare, coada soricelului, pătlagină, măcese, scai vânăt si chiar soc si tei. Plantele folosite de Fares ca materii prime certificate provin din culturi proprii sau din surse externe verificate, fiind achizitionate de personal instruit, în baza unor proceduri riguroase. Înainte de a iesi din depozit, fiecare cutie de ceai trece prin aproximativ 20 de ore de analize realizate în diferite etape ale prelucrării si productiei, iar fiecare remediu natural complex sub formă de capsule prin până la 48 de ore de analize.

Peste 850 de angajati ai fabricii Fares sunt implicati în procesul de realizare a celor 400 de produse din portofoliu: 180 de tipuri de ceaiuri medicinale la pungă si plic, aproape 70 de sortimente de capsule si comprimate, peste 75 feluri de siropuri, tincturi, uleiuri, unguente.

“Fares este una dintre cele mai vechi si autentice mărci din România. Succesul companiei vine din păstrarea traditiei seculare a folosirii plantelor medicinale si din descoperirea constantă a unor noi modalităti de utilizare a plantelor în slujba sănătătii oamenilor. Astfel, Fares a devenit lider pe piata ceaiurilor si a remediilor din plante medicinale din România, iar astăzi ne bucurăm să vedem cât de apreciate de către consumatori sunt produsele noastre precum siropul Plantusin, ceaiurile Babycalm, Silueta Perfectă, Digestie Usoară, Hepatocol, cel de musetel sau tei, dar si celelalte branduri dezvoltate mai recent, cum ar fi capsulele moi Biomicin sau Hapciu remediu solubil”, a precizat Nicoleta Dărămus, director Fares.În ultimii 5 ani a fost acordată o atentie deosebită modernizării fabricii pentru a corespunde standardelor actuale. 2,5 milioane euro au fost investiti în spatiile de productie, utilaje, logistică, specializarea personalului si implementarea sistemelor de calitate, astfel încât consumatorii Fares să beneficieze de produse cu valoare terapeutică ridicată.

Mai mult de 20 de milioane de ceaiuri si produse din plante medicinale Fares ajung anual în casele românilor plecând din Orăstie către cele 20 de depozite din tară si, de aici, în peste 5.000 de supermarketuri, magazine naturiste si farmacii.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar