transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-11-2016

Foodpanda: Comenzile online de mancare au crescut cu peste 90% in 9 luni in 2016

Foodpanda: Comenzile online de mancare au crescut cu peste 90% in 9 luni in 2016
 Alte stiri la aceasta categorie

Apetitul românilor pentru mâncarea comandată de pe Internet este în creștere, potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering de pe piața locală. În primele nouă luni ale anului, numărul comenzilor înregistrate de companie a fost cu 94% mai mare față de aceeași perioadă din 2015. Preparatele culinare de pe Internet au fost la mare căutare în special la finele săptămânii, conform datelor raportate de platformă.

Topul consumatorilor fideli comenzilor online de mâncare este condus de bucureșteni, urmați de clujeni și timișoreni. Potrivit foodpanda, aceeași ordine se păstrează și în privința bonului mediu din primele trei trimestre. Astfel, valoarea medie a comenzilor făcute în Capitală a fost de 63 de lei, clujenii au dat peste 53 de lei pe mâncarea de pe Internet, iar timișorenii au avut bonuri medii de circa 51 de lei.

Cei mai mulți utilizatori ai platformei, aproximativ două treimi, au folosit aplicația mobilă pentru plasarea comenzilor online de mâncare. În plus, în perioada analizată a crescut substanțial și numărul de plăți direct din aplicație, ponderea acestora ajungând la circa 15% la nivelul întregii țări, conform datelor companiei.”În primele nouă luni ne-am concentrat pe campanii de marketing cât mai atractive, coroborate cu reducerile consistente oderite de restaurantele partenere. Toate eforturile de până acum s-au reflectat în creșterea substanțială a numărului de comenzi. Cu siguranță trendul se va menține până la finele anului, un factor de creștere fiind și introducerea livrărilor pe timpul nopții din Capitală, care atrage din ce în ce mai mulți consumatori”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Potrivit acestuia, cele mai multe comenzi la nivel național se înregistrează joia, vinerea și sâmbăta, în intervalele orare 12:30 - 13:00, pentru masa de prânz, și, respectiv, 19:30 - 20:00, pentru cină.

În ceea ce privește device-urile folosite în perioada analizată, bucureștenii au comandat preponderent mâncare de pe smartphone-uri și tablete cu sistem iOS. Dispozitivele cu Android au avut o pondere de 48,4%, iar cele cu Windows Phone au însumat 0,6% din comenzile foodpanda. Însă, proporția se schimbă în provincie, unde sistemele Android generează aproximativ 64% dintre comenzi, telefoanele și tabletele cu iOS au o pondere de 35%, iar device-urile cu Windows Phone reprezintă 1%.

Datele centralizate de companie mai arată că, în prezent, valoarea comenzilor de mâncare lansate de pe desktop este cu aproape 5% mai mare decât cea înregistrată în aplicație în Capitală și cu 8% în Timișoara. În schimb, în Cluj – Napoca, bonul este similar, indiferent de sistemul de operare utilizat.

foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu și Buzău.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar