transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-03-2023 4.5644 lei 4.9232 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-03-2016

Hasbro, cu branduri precum Monopoly, Transformers, Nerf, Play-Doh - evolutia din 2015

Hasbro, cu branduri precum Monopoly, Transformers, Nerf, Play-Doh - evolutia din 2015

Inovatiile aduse de Hasbro pe piata jocurilor si jucăriilor au adus companiei un profit notabil anul trecut. Unul dintre cei mai mari producători de jocuri si jucării la nivel mondial, Hasbro a încheiat anul 2015 cu rezultate foarte bune. Veniturile rezultate din segmentul de entertainment si cel de acordare a licentelor au crescut cu 11%. Astfel, 2015 a fost un an profitabil pentru producătorul care are în portofoliu unele dintre cele mai populare branduri de jucării, precum Monopoly, Transformers, Nerf, Play-Doh, Pie Face si My Little Pony.

Creativitatea si inovatia aduse de jocurile Hasbro au dat roade pentru producătorul de jocuri si jucării: Hasbro a fost numită a treia cea mai inovatoare companie din lume la categoria Hollywood, într-un top realizat de Fast Company, unul dintre liderii mondiali în rândul publicatiilor de business. Premiată pentru inovatie în „corporate storytelling”, compania a împărtit podiumul cu brandurile Netflix si Universal Studios, ceea ce o plasează în rândul jucătorilor de top din industria divertismentului.

Pe segmente, cele mai mari cresteri ale veniturilor din 2015 au fost înregistrate în rândul jucăriilor dedicate băietilor. Francizele NERF si Star Wars au adus una dintre cele mai mari contributii la cresterea totală de 20% a veniturilor generate de segmentul din care fac parte. Pe următorul loc se află categoria prescolarilor, cu o crestere de 17% în cursul anului trecut.

Cele mai mari vânzări au fost generate de Play-Doh, super-plastilina care permite micutilor să creeze si să modeleze pe măsura imaginatiei lor.

În 2016, Hasbro îsi propune să continue să-i surpindă atât pe cei mici cât si pe cei mari cu cele mai ingenioase si distractive jocuri si jucării.

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri si jucării la nivel global. În portofoliul brandului Hasbro se află unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Pie Face, Monopoly, Nerf, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop si Play-Doh.

Înfiintată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro detine în prezent atât unele dintre cele mai mari branduri de jocuri si jucării cât si filme si jocuri digitale, reusind să răspundă cu succes cerintelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul se remarcă prin inovatie si o gamă foarte variată de produse.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar