transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-11-2016

KFC - restaurant nou in Veranda Mall din Bucuresti

KFC - restaurant nou in Veranda Mall din Bucuresti
 Alte stiri la aceasta categorie

KFC continuă seria de investiţii în România şi inaugurează un nou restaurant, în incinta Veranda Mall, centrul comercial dezvoltat în zona Obor din Bucureşti. Restaurantul KFC este situat în zona food-court a noului mall, fiind rezultatul unei investiţii de 350.000 euro. Locaţia cu numărul 62 acoperă o suprafață de 159.97 mp și are același design specific KFC, fiind dotat cu echipamente de ultimă generație. Deschiderea restaurantului KFC din Veranda Mall a creat 35 de locuri de muncă, oferind beneficii diverse noilor angajați, printre care posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă.

„Deschiderea restaurantului KFC cu numărul 62 reprezintă un pas important pentru noi, ajungând astfel tot mai aproape de consumatorii noştri, locuitorii din zona Obor. Dezvoltarea reţelei de restaurante confirmă promisiunea noastră faţă de clienţi, aceea de a pune la dispoziţie locaţii inovatoare cu un sistem de comandă tip fusion ce permite cea mai mare viteză de servire a clienţilor, de aproximativ 60 de secunde. Este cea de-a cincea locaţie deschisă în 2016, fapt pentru care dorim să le mulţumim tuturor clienților, pe care îi aşteptăm cu produse din pui delicioase în fiecare zi”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Clienţii din Bucureşti se pot bucura de produsele KFC în noul restaurant aflat în cadrul centrului comercial Veranda, din Str. Ziduri Moşi, nr.23, Sector 2, Bucureşti.

Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.  

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală, Extra Crispy, Kentucky Grilled Chicken și Extra Crispy Strips, Aripioare picante, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 62 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar