transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-10-2015

Konica Minolta organizeaza expozitia de solutii si echipamente de productie Open Days Konica Minolta 2015

Konica Minolta organizeaza expozitia de solutii si echipamente de productie Open Days Konica Minolta 2015

Konica Minolta Business Solutions România desfăsoară în perioada 28-30 octombrie 2015 expozitia Konica Minolta Open Days – echipamente si solutii de tipar digital. Participantii vor avea posibilitatea să descopere noi oportunităti de dezvoltare în domeniul tiparului digital si vor putea testa sistemele performante de productie de la Konica Minolta si solutiile de eficientizare a productiei de printuri.

Expozitia care are ca scop prezentarea echipamentelor de productie si demonstrarea capacitătilor acestora va fi organizată la Cluj-Napoca. La fel ca si la editia precedentă, din 2013, locatia a fost aleasă ca urmare a solicitărilor sosite din partea furnizorilor de print digital din zona centrală a tării. Specialistii companiei Konica Minolta Business Solutions România vor fi prezenti pentru a acorda suport tuturor participantilor interesati de solutiile si sistemele de productie dezvoltate.

Viorica Mocanu, director marketing la Konica Minolta Business Solutions România: “Evenimentul Open Days Konica Minolta din Cluj-Napoca subliniază misiunea noastră de a fi un partener de încredere si a oferi solutii de optimizare a infrastructurii de tipar digital. Astfel, clientii nostri vor putea simplifica procesele de imprimare, vor beneficia de o crestere a veniturilor dar si de o reducere a costurilor în fluxurile de lucru zilnice. Drept rezultat, furnizorii de solutii de imprimare au parte de o abordare mai profitabilă a propriei afaceri.”

În cadrul acestui eveniment, Konica Minolta Business Solutions România va prezenta o gamă largă de solutii pentru furnizorii de print, oferindu-le posibilitatea de a afla mai multe despre sistemele de productie Konica Minolta si despre cum pot acestea să le simplifice procesele de lucru si să le eficientizeze activitatea prin utilizarea de aplicatii inteligente care îmbunătătesc productivitatea procesului de tipar, în contextul noilor provocări din domeniul IT.

Participantii vor avea posibilitatea să descopere si să testeze solutii de management al documentelor, solutii pentru optimizarea procesului de tipar si aplicatii interactive pentru consolidarea strategiilor de business. De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea furnizorilor de print cu o gamă cât mai variată de produse vor fi prezentate inclusiv comenzile online de printuri (web-2-print) si solutii de automatizare a fluxului de lucru în tipografii.

La eveniment, vor fi expuse sisteme de productie profesionale, unul dintre cele mai importante fiind bizhub PRESS C1085, unul dintre cele mai performante echipamente de productie de la Konica Minolta. Chiar dacă evenimentul se adresează în mod special furnizorilor de print si tipografiilor, pentru a veni în întâmpinarea tuturor preferintelor invitatilor va fi prezent si bizhub C368, echipament office color lansat chiar în această toamnă, care aduce îmbunătătiri fată de modelele anterioare echivalente din aceeasi serie.

Pe lângă echipamentele de mai sus, în cadrul Konica Minolta Open Days – echipamente si solutii de tipar digital 2015 participantii vor mai putea testa echipamente de tipar digital color bizhub PRESS C1070P si bizhub PRO C1060L, pentru a se putea observa calitatea deosebită a imaginilor si viteza de imprimare superioară, iar bizhub PRESS 1052, sistem alb-negru dedicat în mod special productiei de carte în tiraj mic,  îsi va demonstra încă o data capacitătile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lettice
Thanks for all of the hard work on this blog. Kate takes pleasure in getting into research and it is simple to grasp why. I know all of the powerful mode you deliver priceless guides by means of your web site and therefore improve cottoibunirn from others about this topic plus our child is without a doubt discovering a lot of things. Enjoy the rest of the new year. You have been performing a superb job.
Florin
Castiga bani! In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil de eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar