transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-05-2016

Kromatic - business in crestere din inchirierea si intretinerea textilelor HoReCa si a uniformelor

Kromatic - business in crestere din inchirierea si intretinerea textilelor HoReCa si a uniformelor
 Alte stiri la aceasta categorie

Spalatoria Kromatic a inregistrat in primul trimestru al anului in curs o crestere cu 14% a business-ului, comparativ cu trimestrul patru din 2015 si cu 44% fata de trimestrul intai 2015. Printre motivele principale se numara, astfel, cresterea capacitatii si deschiderea tot mai mare a companiilor hoteliere si din industrie fata de externalizarea acestui tip de serviciu in vederea obtinerii unei calitati superioare, cu costuri mai rezonabile.

Kromatic ofera servicii de inchiriere lenjerie hoteliera si de spital, prosoape, halate SPA, si uniforme de lucru pentru sectorul industrial si pentru sectorul medical, textile pe care le igienizeaza in spalatoria profesionala din Brasov.

Cresterea trimestriala cu 14% a afacerilor companiei s-a datorat in primul rand dezvoltarii capacitatii de procesare prin investitii in tehnologie inovatoare si sustenabila, Kromatic fiind prima spalatorie inteligenta din Europa care identifica textilele in mod unic cu microcipuri pentru un management superior. Instalarea tunelului Jet system, in luna februarie, a marit cu 500 kg./ora capacitatea de igienizare a uniformelor de lucru. Un alt factor important a fost si castigarea unor noi clienti precum Athenee Palace Hilton Bucuresti sau Delaco si extinderea colaborarii cu cei deja existenti.

Inainte de deschiderea unitatii din Prejmer, Spalatoria Kromatic functiona intr-o hala cu o capacitate de aproape 5 ori mai mica decat cea actuala. Cererea crescuta pentru serviciile de inchiriere si igienizare a textilelor, in special din partea hotelurilor din centrul tarii, a condus la adaugarea unui schimb de lucru suplimentar, solicitarile clientilor depasind capacitatea nominala a spalatoriei cu o tona pe zi.

In noua hala, Kromatic are acum o capacitate de 15 tone/schimb pentru deservirea clientilor din industria HoReCa, industria medicala, alimentara, prelucratoare sau electronica.

Comparativ cu trimestrul 1 din 2015 cand Kromatic se afla in hala mica, aceste schimbari au generat in primul trimestru al anului curent o crestere cu 44% a cifrei de afaceri a companiei.

“Observand deschiderea pietei pentru inchirierea si intretinerea textilelor si avand, la randul nostru, un apetit pentru dezvoltare si inovare, am vazut necesara mutarea intr-o noua locatie. Ne-am dorit sa cream la Prejmer cea mai performanta unitate de spalatorie profesionala. Este doar o chestiune de timp pentru ca tehnologia RFID sa devina tot mai prezenta pe piata spalatoriilor din Romania, iar noi putem afirma cu responsabilitate ca suntem parintii industrializarii acestei solutii”, declara Aurelian Moraru, directorul general al Kromatic.

Schimbarile aduse businessului prin noua unitate, nu doar la nivelul capacitatii, ci mai ales prin dezvoltarea acestui sistem de identificare a textilelor prin microcipuri (tehnologia RFID), a intarit increderea clientilor in serviciile spalatoriei. Clientii au acum acces la aceleasi rapoarte ca si spalatoria, putand sti, in orice moment, detalii importante despre textilele lor datorita acestui arbitru oferit de Kromatic, care nu mai lasa loc pentru subiectivismul cu care alte spalatorii se confrunta. Clientii din industria hoteliera au fost in mod special incantati de textilele inteligente oferite de Kromatic intrucat managerii pot sti in orice moment ce lenjerie si ce prosoape se afla in hotel, la dispozitia lor, si cum se pot pregati optim pentru primirea clientilor.

In ceea ce priveste divizia de uniforme, Kromatic se asteapta ca tot mai multe companii sa perceapa avantajele serviciului de inchiriere si igienizare si impactul pozitiv pe care acesta il are la nivelul motivarii personalului.

“Un medic, angajat al unui spital de prestigiu cu care colaboram, ne-a marturisit cu mare surprindere ca primeste uniforma curata in fiecare zi, intr-un sertar propriu, din partea spitalului si ca ’Si la noi se poate lucra in conditii civilizate, in care simti ca esti apreciat’. Aceste reactii sunt cele care ne motiveaza in dezvoltarea acestui serviciu de inchiriere si igienizare a uniformelor si ne dau satisfactie atat clientului, cat si noua”, a incheiat Aurelian Moraru.

Lansata pe piata locala la finele lui 2015, Kromatic este singura spalatorie inteligenta din Romania si prima din Europa, care a eficientizat managementul textilelor prin tehnologia inovatoare bazata pe radio frecventa (RFID), prin deschiderea unei unitati complet integrate cu aceasta tehnologie. Compania ofera servicii profesionale de inchiriere, intretinere si igienizare a textilelor hoteliere, medicale si a uniformelor de lucru pentru toate marile sectoare industriale, precum industria alimentara, prelucratoare, sectorul medical si cel hotelier, cu certificarea calitatii serviciilor si respectarea celor mai stricte norme de igiena (IFS, HACCP, etc.).

Kromatic Brasov este parte a Promar Textil, companie romaneasca cu peste 20 de ani de experienta internationala si locala in productia de imbracaminte, precum si echipamente de lucru, uniforme si textile inovative cum ar fi tricourile din tencel.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar