transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-03-2016

Miele aduce in Romania aspiratorul Complete C3 Comfort Boost Ecoline

Miele aduce in Romania aspiratorul Complete C3 Comfort Boost Ecoline
 Alte stiri la aceasta categorie

Miele, compania numărul unu în productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piata din România aspiratorul Complete C3 Comfort Boost Ecoline, dotat cu functia de aspirare automată Boost. Puterea aspiratorului Miele Complete C3 Comfort Boost Ecoline este de 800 W, iar prin functia Boost, utilizatorul poate activa automat puterea de 1200 W pentru 20 de secunde. Functia poate fi utilizată de trei ori consecutiv (1 minut) pentru un plus de aspirare a covoarelor.

Modelul face parte din noua generatie de aspiratoare, Miele Complete C3 Ecoline, axate pe performante de aspirare ridicate si totodată pe un consum redus de energie. Din aceeasi gamă, face parte si modelul Boost Parquet EcoLine, cu duză special creată pentru parchet, cu păr natural pentru îngrijirea podelelor dure, care se pot zgâria usor.

„Aspiratoarele Miele Complete C3 EcoLine au fost create pentru a corespunde nevoilor oricărui utilizator: curătă orice tip de suprafată, sunt silentioase si flexibile. Ne asteptăm să fie foarte bine primite de utilizatorii din România, aspiratoarele fiind de altfel cele mai căutate produse Miele în showroom-ul din Bucuresti si la partenerii din tară”, a declarat Loredana Butnaru, director de vânzări Miele România.

Toate aspiratoarele din gama Complete C3 EcoLine sunt dotate si cu peria pentru podele dure, SRD 20. Datorită perilor densi, duza atinge o capacitate de aspirare a prafului de 111%, ajungând astfel la clasa A de eficientă a performantei de curătare.

Mai mult, fiecare model are alte trei accesorii care se află într-un compartiment din interiorul aparatului: perie pentru tapiterie, duză pentru fante si perie cu peri naturali pentru obiecte reliefate, pentru a fi întotdeauna la îndemână. De asemenea, aspiratorele au trei rotile cu pivotare lină la 360 de grade cu noua tehnologie Dynamic Drive pentru rulare silentioasă si au o rază de actiune de 11 metri.

Sacii de praf unici Miele HyClean 3D Efficiency au nouă straturi pentru cel mai bun grad de filtrare si o capacitate de 4,5 litri, cu 20% mai mare fată de modelele anterioare de saci.

O altă dotare a gamei de aspiratoare Miele Complete C3 este filtrul AirCleanPlus, care conferă aspiratoarelor clasa A la emisiile de praf. Modelele dispun si de un filtru de motor, ajungându-se astfel la 11 stadii de filtrare a prafului.

Aspiratoarele Miele sunt testate pentru a fi utilizate timp de 20 de ani, iar pentru a fi posibil acest lucru, produsele sunt supuse unor conditii de stres extreme în laboratoare, tocmai pentru a asigura calitatea produsului si o durată mare de viată.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar