transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-10-2015

Network One Distribution distribuie in Romania programul Microsoft Cloud Solution Provider

Network One Distribution distribuie in Romania programul Microsoft Cloud Solution Provider

Network One Distribution, desemnată pentru a doua dată Country Partner of the Year în cadrul Microsoft World Partner Conference 2015, este primul partener care implementează în România modelul de licentiere Cloud Solution Provider (CSP).

Prin programul Microsoft Cloud Solution Provider NOD furnizează solutii complete si acces direct clientilor către serviciile Microsoft Cloud: Office 365, Enterprise Mobility Suite, Dynamics CRM, Azure, Project, Visio. Pe lângă extinderea oportunitătilor de business, un avantaj pentru parteneri este posibilitatea de a crea practici de administrare a serviciilor împachetând orice solutii cloud Microsoft cu propriile servicii de implementare într-o singură factură lunară pentru clienti, aducând astfel un plus de valoare în relatia cu acestia.

Oana Barbu, Chief Commercial Officer Network One Distribution, a declarat: “În prezent observăm un interes major al pietei din România pentru solutiile din pachetul Microsoft Office 365 si pentru solutiile de DataCenter ca serviciu, Azure. Începând cu 2013, datele noastre indică o crestere accelerată a trendului de adoptie a solutiilor cloud, cu peste 300% de la un an la altul. Majoritatea deciziilor de migrare către solutiile Microsoft Cloud se bazează pe necesitatea de optimizare a costurilor în zona de IT, pe flexibilitate în licentiere si lucrul într-un mediu integrat de productivitate destinat companiilor.

Răspundem nevoilor partenerilor nostri cu o platformă de distributie a solutiilor software livrabile ca serviciu (SaaS- Software as a Service) multi-vendor. Această platformă permite vânzarea de multiple subscriptii (abonamente) către acelasi client, în regim de plată lunară, precum si posibilitatea de acordare a suportului către client, prin facilitătile de administrare a diverselor setări personalizate, iar întregul proces este gestionat de către partenerii nostri. Beneficiile pentru business-ul partenerilor si clientilor finali sunt certe: investitii minime, implementare rapidă, amortizare imediată.Gabriela Matei, Director Commercial Microsoft Romania, a declarat: “Network One Distribution este unul dintre primii nostri parteneri care au înteles cât de important este acest context al migrării industriei către solutii cloud pentru crearea de diferentiere si avantaj competitiv si a ales acest drum cu hotărâre si leadership. De altfel, la conferinta internatională dedicată partenerilor Microsoft desfăsurată în luna iulie în SUA, NOD a fost declarat partenerul anului pentru Microsoft România ca recunoastere pentru viziune, implicare si aliniere cu strategia Microsoft. Această distinctie vine ca recunoastere a performantelor deosebite obtinute de acesta în dezvoltarea pietei de solutii cloud din România printr-un program exhaustiv de formare a competentelor de cloud pentru cei peste 3.000 de parteneri ai săi.

Astfel, a reusit să scaleze diferite scenarii de implementare de solutii, să desfăsoare campanii de marketing inovatoare, dar si alte astfel de initiative care s-au concretizat în cresterea cifrei de afaceri pe acest segment (cloud) de aproape trei ori fată de anul precedent. În aceste conditii, adoptarea CSP de către NOD nu este decât un pas natural, care vine să sustină cresterea accelerată în acest segment.”

Mobilitatea schimbă major modul în care lucrăm: informatia trebuie accesată rapid, de pe orice dispozitiv, oricând, oriunde. Un grad ridicat de mobilitate înseamnă mai multă productivitate. Aproximativ 90% din software-ul nou dezvoltat în lumea întreagă este gândit pentru livrare în cloud. Avantajul major al solutiilor cloud constă în mobilitatea sporită de care utilizatorii acestora beneficiază. Acestea sunt doar câteva dintre ratiunile care încurajează adoptarea la scară largă a solutiilor cloud; în acest sens, Microsoft a introdus si în România, la numai câteva luni din momentul lansării internationale,  programul  “CSP – Microsoft Cloud Solution Provider”, cea mai modernă modalitate de distribuire a licentelor, cu plată lunară.


Network One Distribution (NOD), companie detinută integral de Iulian Stanciu, este liderul pietei de distributie electro-IT, cu afaceri de 210 milioane EUR (943 milioane lei) în 2014, în crestere fată de anul anterior. În prezent, compania desfăsoară operatiuni pe pietele din România si Moldova, are o bază de parteneri formată din peste 3.000 revânzători si este furnizor important al retelelor de retail locale. Network One Distribution are în portofoliu o gamă completă de produse, reprezentând furnizori de top ai industriei electro-IT.

Fondată în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producătoare de software, servicii si tehnologii Internet pentru calculatoarele personale si pentru mediul de business. Compania oferă o gamă largă de produse si servicii proiectate să ofere oamenilor programe software deosebite - accesibile oricând, de oriunde si pentru orice dispozitiv.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Castiga bani online! Tocmai s-a lansat cel mai simplu sistem de obtinut venituri in timpul liber! Castiga bani online! Acum este momentul sa incepi! Castiga bani online si bucura-te de cea mai profitabila cariera! Noi te indrumam pas cu pas, cu atentie, iar tu castigi bani! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, cauta-ne la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar