transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-09-2016

Noul magazin Il Passo din ParkLake Plaza - concept nou, pentru o experienta mai buna la shopping

Noul magazin Il Passo din ParkLake Plaza - concept nou, pentru o experienta mai buna la shopping
 Alte stiri la aceasta categorie

Il Passo, unul dintre cei mai mari retaileri de încăltăminte si accesorii de piele din România, a deschis un nou magazin în Bucuresti. Locatia pentru noua reprezentantă Il Passo este în ParkLake Plaza si a fost inaugurată pe 1 septembrie, odată cu deschiderea oficială a centrului comercial.

Odată cu noul magazin, Il Passo ajunge la un portofoliu de opt prezente fizice în Bucuresti. Totusi, spre deosebire de precedentele, noua destinatie pentru shopping are un concept special, cu un design care să-i încânte pe clienti si să le facă sesiunea de cumpărături cât mai frumoasă, într-un ambient plăcut.

„Amenajarea magazinului Il Passo din incinta ParkLake se înscrie în noile tendinte de design interior, cu o atmosferă urban chic generată de finisajele în nuante calde de gri cu accente de alamă, catifea si modelul herringbone recurent. Mobilierul suplu îmbină forme austere, cu linii simple de inspiratie scandinavă, iar finisajele luxoase, precum alama satinată, conferă întregului spatiu un aspect unitar, complex si rafinat. Tocmai de aceea credem că toti clientii nostri care ne trec pragul se vor simti foarte bine si experienta la cumpărături capătă o dimensiune mai umană, mult mai plăcută“, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo.

Magazinul debutează cu colectia de toamnă - iarnă 2016, la fix pentru începerea noului sezon. Pentru a marca această inaugurare, Il Passo a pregătit si o promotie specială.

La achizitia produselor de încăltăminte si genti, clientii vor primi cadou un voucher de 100 de lei.

În ceea ce priveste spatiul disponibil si investitia, Il Passo din ParkLake se va întinde pe 139 de metri pătrati, iar compania a investit 150.000 de euro în amenajare. Pentru a asigura consultantă si suport de înaltă calitate clientilor, Il Passo a dedicat sase angajati.

Il Passo este un brand românesc înfiintat în anul 1999 si a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de încăltăminte si accesorii din piele din România, mizând pe calitatea si designul premium al produselor. Inspirate din tendintele internationale dedicate atât doamnelor si domnilor, cât si copiilor, colectiile Il Passo propun cele mai în vogă piese ale momentului. Retailerul oferă modele care interpretează trendurile din marile capitale ale modei si care stau la baza look-urilor esentiale ale fiecărui sezon.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar