transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2016

P3 Logistic Parks a anuntat incheierea unei refinantari de 1,4 miliarde de euro

P3 Logistic Parks a anuntat incheierea unei refinantari de 1,4 miliarde de euro
 Alte stiri la aceasta categorie

P3 Logistic Parks, unul dintre cei mai mari investitori specializaţi, dezvoltatori şi manageri de proprietăţi europene de logistică, anunță încheierea procesului de refinanțare pe termen lung în valoare de 1,4 miliarde Euro, convenită cu un grup de instituții internaționale de prestigiu.

P3, deținută de TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge, este una dintre cele mai mari platforme integrate de logistică din Europa. Încheierea cu succes a acestei refinantări evidențiază valoarea strategiei P3,  a activelor și a bazei de clienți și va oferi Grupului o mai mare flexibilitate în vederea susținerii strategiei sale de dezvoltare.

Acordurile au fost încheiate după cum urmează:

Europa de Vest și Polonia – garantat integral de Morgan Stanley. PBB Deutsche Pfandbriefbank a acționat în calitate de agent.

Republica Cehă și Slovacia – prin intermediul a patru bănci cehe: ČSOB în calitate de agent, Komerční Banka,  UniCredit Bank și Česká Spořitelna.  Komerční Banka face parte din grupul Société Générale, iar Česká Spořitelna din grupul Erste.

România – prin intermediul Raiffeisen Bank International (RBI).

George Aase, CFO P3, a declarat: „Suntem încântați că am încheiat această refinanțare pe termen lung.

Actualii noștri parteneri financiari au susținut strategia noastră de dezvoltare pe plan european, acum întărită cu câțiva noi creditori. Relațiile pe termen lung pe care le avem cu creditorii noștri sunt de neprețuit pentru noi, mai ales acum când P3 continuă să creeze valori durabile. Aceste noi acorduri ne oferă flexibilitatea de a profita din plin de oportunitățile prezente și viitoare de care Grupul dispune. Suntem recunoscători consilierului nostru Eastdil Secured pentru sprijinul și expertiza oferite.”

Anand Tejani, partener la TPG Real Estate, a spus: „Suntem mândri de progresul făcut de P3 și de echipa sa de management, din momentul achiziției și până acum. De-a lungul acestei perioade, P3 a devenit una dintre cele mai mari platforme independente integrate de logistică din Europa, cu capacități proprii de achiziții, dezvoltare, leasing și managementul proprietății. Această refinanțare dă posibilitate companiei să continue procesul de extindere și să satisfacă în continuare nevoile clienților săi.”

P3 a fost consiliată de Eastdil Secured.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar