transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-08-2016

Parteneriat MasterCard, DPD Romania si UniCredit Bank pentru echiparea flotei de curieri cu POS-uri mobile, la nivel national

Parteneriat MasterCard, DPD Romania si UniCredit Bank pentru echiparea flotei de curieri cu POS-uri mobile, la nivel national
 Alte stiri la aceasta categorie

MasterCard si DPD România au încheiat un parteneriat pentru lansarea solutiei de acceptare a plătilor cu cardul în cadrul flotei de curieri a DPD România. În urma acestei implementări, persoanele care utilizează serviciile companiei de curierat vor beneficia de o experientă de plată considerabil simplificată prin intermediul cardurilor MasterCard si Maestro, eliminând disconfortul creat de utilizarea numerarului. Totodată, prin noua solutie de plată este preconizată reducerea timpului de livrare.

DPD România, unul dintre cei mai importanti jucători de pe piata locală de coletărie si curierat expres, a optat pentru echiparea curierilor săi cu terminale mPOS ultraportabile, de ultimă generatie, vizând optimizarea experientei de plată a clientilor. În prima etapă, DPD îsi va echipa curierii din Capitală cu terminale mPOS, urmând ca, ulterior, întreaga flotă de 500 curieri să fie dotată gradual cu astfel de terminale. MasterCard si-a asumat rolul de promotor al solutiilor de plată cu cardul la livrare si a asigurat consultanta necesară dezvoltării modelului de business si operational, oferind inclusiv suport financiar pentru acoperirea partială a investitiei DPD. UniCredit Bank a dezvoltat si implementat solutia de acceptare personalizată conform cerintelor DPD România.

“Prin acest parteneriat, MasterCard dezvoltă, alături de partenerii săi, un nou segment de business – plata cu cardul la livrare. Într-o piată unde comertul electronic este dominat de plata cash la livrare, inducând probleme si costuri majore în operare, precum si în gestionarea riscului, solutia dezvoltată împreună cu DPD si UniCredit Bank reprezintă un progres major.

Suntem convinsi că solutia va fi apreciată de către consumatori, care nu vor mai fi nevoiti să facă un drum la bancomat pentru a retrage numerar. Beneficiile se extind si asupra curierilor, care îsi scurtează timpul de livrare si reduc cantitatea de numerar pe care o poartă asupra lor. Le multumim partenerilor nostri, DPD si UniCredit, pentru capacitatea de inovare si dorinta de a fi deschizători de drum”, a afirmat Gabriel Ghită, Head of New Business, Central and Eastern Europe, în cadrul MasterCard.

“Cu acest parteneriat răspundem, în primul rând, unei nevoi evidente a comertului electronic românesc, semnalată atât de magazine, cât si de consumatori. Pentru DPD înseamnă, din start, eficientizarea timpului de livrare si securitate – curierii nu vor mai fi nevoiti să detină aupra lor, aproape în permanentă, sume impresionante de numerar. În ceea ce priveste clientii finali ai e-shop-urilor, cu sigurantă vor fi încântati de această optiune, tot mai solicitată în ultima perioadă”, declară Lucian Aldescu, CEO al DPD România.

„Parteneriatul pe care îl anuntăm astăzi, în cadrul căruia UniCredit Bank a dezvoltat si implementat solutia de acceptare a plătilor cu cardul în cadrul flotei de curieri a DPD România, reprezintă un pas important pe care îl facem în eforturile de promovare si sustinere a solutiilor moderne de plată fără numerar. Sperăm si ne dorim ca, în timp, cât mai multi jucători din industria de curierat, dar nu numai, să adopte astfel de solutii moderne, cu beneficii evidente de eficientă si costuri atât pentru activitatea lor cât si pentru clientii pe care îi deservesc”, a declarat Gabriel Jeflea, Global Transactional Banking Director în cadrul UniCredit Bank. 

Evolutia ascendentă a comertului online local este unul dintre principalele motoare de crestere pentru industria de curierat din România. Piata locală de e-commerce se află într-o crestere continuă în ultimii ani, ajungând în 2015 la aproximativ 1,4 miliarde euro exclusiv din produsele fizice comercializate online, în crestere cu peste 25% fată de volumul de 1,1 miliarde euro înregistrat în 2014, potrivit datelor raportului GpeC România pentru 2015. În pofida avansului constant al sectorului local de comert electronic, majoritatea plătilor sunt încă efectuate în numerar, în contextul în care, conform aceluiasi raport, circa 9 din 10 consumatori online din România optează pentru plata ramburs la livrarea produselor, acestia manifestând de multe ori neîncredere sau, în cele mai multe cazuri, neavând optiunea de a efectua plata cu cardul la livrare.

Prin noua optiune de plată, clientii DPD România, precum si cei 500 curieri, vor beneficia de o experientă la plată modernă si eficientă, mai rapidă si sigură, prin intermediul plătii cu cardurile MasterCard sau Maestro. În plus, optiunea de plată cu cardul prin POS mobil rezolvă o serie de neajunsuri întâmpinante frecvent de curieri si clienti deopotrivă, precum cele asociate manipulării si gestionării numerarului la livrare. De asemenea, prin introducerea acestei solutii, este asteptată o eficientizare a timpului de livrare, ceea ce va determina o crestere a cifrei de afaceri, atât pentru DPD România, cât si pentru comerciantii săi parteneri.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar