transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-04-2016

REMAX: Cat costa un start-up in imobiliare

REMAX: Cat costa un start-up in imobiliare
 Alte stiri la aceasta categorie

Odată cu dezvoltarea numeroaselor proiecte rezidentiale si relansarea pietei de profil, tot mai multi antreprenori îsi îndreaptă atentia către deschiderea unei afaceri pe segmentul agentiilor imobiliare, potrivit RE/MAX, lider mondial în domeniu si franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment.

“Dacă până nu de mult atentia noastră era concentrată pe agentiile imobiliare care îsi doreau să se alăture retelei RE/MAX, în prezent vrem să venim tot mai mult în sprijinul antreprenorilor deoarece am văzut că există un interes tot mai mare în ceea ce priveste un start-up pe piata de profil”, a declarat Răzvan Cuc, Presedinte RE/MAX România.

Potrivit afirmatiilor sale, înfiintarea unui business pe acest segment poate fi simplificată prin achizitionarea unei francize, aceasta oferind o afacere la cheie si suport pentru derularea întregii activităti.


Astfel, odată cu deschiderea unei agentii imobiliare în franciză, proprietarul beneficiază de o încredere ridicată în rândul clientilor, datorită asocierii cu brandul global RE/MAX, dar si de alte avantaje semnificative, precum materialele de lucru necesare pentru operarea noului birou si un pachet complet de training care cuprinde 200 de ore de cursuri de pregătire la nivel avansat dedicate agentilor.

În plus, prin intermediul francizei, antreprenorii care îsi doresc să deschidă un start-up în domeniul imobiliar dispun de acces la cel mai puternic brand global în imobiliare, la un sistem tehnologic performant, la o platformă CRM de listare si promovare a proprietătilor si la reteaua RE/MAX aflată în plină dezvoltare.

Ce costuri presupune o franciză RE/MAX

„În cazul RE/MAX, antreprenorii sau agentiile imobiliare independente pot achizitiona o franciză  cu un cost incepand cu 5900 de euro. Odată cu afilierea la reteaua noastră, acestia plătesc lunar o redeventă procentuală din venituri si o redeventă fixă administrativă”, a mai spus Răzvan Cuc.

Achizitia unei francize oferă broker ownerilor posibilitatea de a avea acces la consultantă în numeroase domenii necesare dezvoltării afacerii, precum consiliere de marketing, de vânzări sau juridică si instrumentele necesare promovării agentiei imobiliare la standardele retelei.

De asemenea, în cadrul francizelor RE/MAX, toti agentii au nevoie de certificări, pe care le pot obtine în urma a minim 150 de ore de training, brokerii având nevoie de cel putin 200 de ore de trening specific.Dincolo de aceste aspecte, prin afilierea la reteaua RE/MAX, fiecare agentie are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, extistă pe plan local peste 120 de agenti în cele 18 birouri.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar