transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-05-2016

REMAX Capital - o noua franciza REMAX in Bucuresti

REMAX Capital - o noua franciza REMAX in Bucuresti
 Alte stiri la aceasta categorie

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate si franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, inagurează o nouă franciză în Capitală. Astfel, începând cu 1 mai, reteaua de francize imobiliare RE/MAX din România ajunge la 19 birouri, cea mai nouă investitie fiind asociată cu inaugurarea celui de-al treilea birou din Bucuresti, RE/MAX Capital.

RE/MAX Capital, situat în zona de nord a Capitalei, reprezintă un nou start-up în portofoliul companiei, acesta fiind lansat de către Marian Teleleu, fost asociat de vânzări al RE/MAX România, si avocatul Răzvan Vlădulescu. Pentru noua agentie, cei doi antreprenori si-au propus construirea unei echipe de 15 agenti special pregătiti în cadrul Academiei RE/MAX care vor gestiona tranzactii atât din segmentul rezidential, cât si office si comercial.

„Am cunoscut reteta RE/MAX fiind asociat de vânzari într-un alt birou al companiei. Pozitia de lider global, precum si sistemul de colaborare care a contribuit la succesul acestei retele, au fost principalele motive pentru care am decis să încep acest business”, a declarat Marian Teleleu, Broker/Owner RE/MAX Capital.

În plus, a declarat acesta, sistemul tehnologic performant, platforma  CRM de listare si promovare a proprietătilor, precum si dezvoltarea continuă a brandului au fost, de asemenea, determinante în decizia celor doi antreprenori.

Investitia în noua afacere s-a realizat gradual si a ajuns până la 20.000 euro, antreprenorii sau agentiile imobiliare independente având posibilitatea de a achizitiona o franciză cu un cost  cuprins între 5.900 si 9.900 de euro.

Prin afilierea la retea, fiecare agentie are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local peste 120 de agenti în cele 19 birouri.

În acest context, RE/MAX îsi continuă planurile de expansiune din acest an, punând accent pe Bucuresti, principalul pol de dezvoltare imobiliară al tării, unde sunt vizate 25 de francize în următorii 10 ani. În planurile companiei din acest caz sunt incluse si orase precum Cluj-Napoca, Iasi, Constanta sau Timisoara, pentru cel din urmă pregătindu-se noi parteneriate.

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiintată în 1973 în Denver, are astăzi peste 100.000 de agenti afiliati în birouri aflate în cca. 100 de tări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de tări, cu peste 1.600 birouri si 15.000 de agenti, continuând să se extindă.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar