transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2015

SoftOne Romania si Ymens incheie un parteneriat strategic si vizeaza cresterea pietei de Cloud ERP cu peste 10% in 2016

SoftOne Romania si Ymens incheie un parteneriat strategic si vizeaza cresterea pietei de Cloud ERP cu peste 10% in 2016

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP si Cloud, a încheiat un parteneriat strategic cu Ymens, primul broker de Cloud din România. Scopul principal al acestui parteneriat îl reprezintă stimularea adoptiei de solutii ERP în Cloud si sustinerea cresterii cu peste 10% a acestui segment de piată în anul următor.

Pentru a răspunde cerintelor tot mai diverse venite din partea clientilor, cele două companii propun o solutie ERP completă, care va asigura clientilor Ymens acces rapid si facil la avantajele unice ale Cloud-ului si la beneficiile reale ale aplicatiilor de tip business mobile.

“Parteneriatul strategic cu Ymens reprezintă un stimulent important pentru solutiile noastre de business. Totodată, avem ocazia să ajutăm tot mai multe companii să îsi îmbunătătească performantele si să contribuim inclusiv la dezvoltarea economiei locale în ansamblu. Alături de Ymens vom propune solutii complet optimizate pentru operarea în Cloud, o necesitate atât la nivel local, cât si international. Ne bucură faptul că ne-am remarcat în piată, iar acest parteneriat este în linie cu strategia noastră de a îmbunătăti experienta clientilor, cu ajutorul solutiilor si serviciilor de înaltă calitate”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Parteneriatul dintre cele două companii vine în contextul unei piete locale de solutii ERP în crestere, cu un potential ridicat pe segmentul aplicatiilor Cloud ERP. Astfel, SoftOne si Ymens vizează intensificarea adoptiei de noi tehnologii, în scopul dezvoltării mediului de afaceri.“Dezvoltarea de parteneriate de succes, cu impact în piata locală, reprezintă o componentă importantă a strategiei Ymens pe termen mediu si lung. În acest sens, ne face mare plăcere să anuntăm cel mai nou parteneriat cu SoftOne, un furnizor dinamic de servicii ERP, orientat către inovatie, care contribuie semnificativ la distribuirea de noi tehnologii. Ne asteptăm ca acest pas să ne consolideze si mai mult angajamentul de a oferi solutii Cloud inovatoare organizatiilor mijlocii si mari din România. Împreună cu SoftOne, ne propunem să transformăm si să îmbunătătim activitatea companiilor, prin aplicatii Cloud de cea mai nouă generatie”, a explicat Alina Georgescu, Sales Director, Ymens.

SoftOne Technologies, compania mamă a SoftOne România, este partener certificat Microsoft si unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de ERP, CRM si Business Intelligence (BI) din Europa de Sud- Est. Compania si filialele sale au peste 14.000 de clienti, 300 de parteneri si peste 1.200 de instalări în Cloud, fiind active pe piete din Europa de Sud-Est, Rusia si Orientul Mijlociu si în industrii precum retail, distributie, constructii, transporturi, productie si servicii.

SoftOne România si-a început activitatea pe piata locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM si BI) – SoftOne Technologies.

SoftOne România are o mare importantă strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrală si de Est.

Printre beneficiarii actuali ai solutiei Soft1 ERP se numără:  Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Ernst & Young, Secpral Pro, Calif, Dablerom, Neon Lighting, Verla, Pet Factory si Cosmos Mobile.

YMENS, companie membră a Grupului Teamnet, este primul broker de Cloud din România care oferă solutii de cloudsourcing. Acestea permit companiilor să externalizeze întreaga infrastructură IT în cloud si să beneficieze în acelasi timp de o suită completă de solutii de consultantă suport, administrare si mentenantă, alături de servicii asociate precum infrastructură IT, Managed IT si securitate. Platforma de tehnologie Cloud Ymens a fost dezvoltată în urma unei investitii de un milion de euro. Ymens oferă solutii personalizabile, compatibile si interconectate care contribuie la eficientizarea afacerilor românesti.

Cloud-ul este o infrastructură IT aflată într-un data center care oferă, printre altele, platforme integrate de aplicatii dedicate companiilor. Solutiile Cloud pot fi accesate online, direct din browserul de internet de pe laptop sau desktop pe mobil sau tabletă, prin intermediul unor aplicatii dedicate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar