transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-03-2016

Sophia Home Decoration a deschis o noua franciza, in Galati

Sophia Home Decoration a deschis o noua franciza, in Galati
 Alte stiri la aceasta categorie

Sophia, producator, editor de colectii de decoratiuni textile si francizor, si-a deschis intr-un cadru festiv luna acesata, respectiv pe data de 12 februarie o noua franciza in orasul Galati. Showroomul de prezentare este situat in Str. Brailei, nr.54, la parterul bl.BR 1A.

Sophia este firma ieseana cu o tradiţie de 12 ani si o retea de 25 de magazine în Romania, Republica Moldova si Germania, din care 7 magazine proprii si 18  francize, ce s-a extins pe piata nationala si internationala, promovand permanent parteneriatul in regim franciza.

"Increderea clientilor nostri a fost castigata pas cu pas in toti acesti ani de experienta acumulata. Din 2013 si pana in prezent Sophia participa an de an la targurile internationale din Londra, Birmingham, Paris si Milano, ocazii cu care isi promeaza noile colectii, face introspectii asupra pietei si monitorizeaza noile tendinte. In calitate de producator si editor de colectii Sophia Home Decoration vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de produse: (perdele, draperii, tapitetii, drapaje, lambrechinuri, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de perna, fete de masa, lenjerii de pat, sisteme de prindere, accesorii, mic mobilier)", spun oficialii companiei.

"Portofoliul Sophia Home Decoration cuprinde lucrari pentru mai mult de 70 de hoteluri si pensiuni, 100 restaurante si cafenele, teatre si muzee dintre care amintim cu consideratie Teatrul National „V. Alecsandi” din Iasi, Palatul „Al. I. Cuza” Ruginoasa, Muzeul Unirii Iasi  si peste 5000 de resedinte private.


Invitam toti galatenii sa paseasca in universul culorilor, formelor si tesaturilor, ce se regasesc in colectiile prezentate. Unul din punctele forte ale conceptului il reprezinta serviciile complete de calitate care integreaza productia custom-made, consilierea gratuită la domiciliu cu designeri specializati, ce ofera solutii practice si creative şi montajul sistemelor de prindere".

"Crea?iile noastre sunt realizate in ateliere proprii, iar colectiile prezentate in magazin se axeaza pe cateva teme cheie, ce includ mai multe produse functionale cu aspect similar, fapt ce ii ajuta pe clienti, sa-si coordoneaze achizitiile si sa cumpere un grup de produse bine armonizate. Noul magazin Sophia Home Decoration din Galati are un design special creat pentru a conferi o nota de inedit, armonie si totodata de relaxare. Plecand de la ideea armoniei caminului si caldura pe care acesta se doreste sa o degaje, magazinul Sophia Home Decoration din Galati isi deschide portile pentru a dezvalui clientilor jocuri de culori, mixuri de tesaturi si concepte personalizate", adauga reprezentantii firmei.
                  
Pentru cei care doresc sa lanseze propriul magazin Sophia, compania le ofera această posibilitate pentru o taxă de franciza de 2990 euro fara TVA, oferind exclusivitate in teritoriu. Totalul investitiei in display si stocuri este de aproximativ 11.000 euro fara TVA. Francizatii vor primi un plan de afaceri, plan si suport marketing, suport administrativ, operational si tehnic, dar si training pentru toata echipa asigurand o buna gestionare a business-ului.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar