transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2016

Tezenis a intrat oficial pe piata din Romania, in AFI Palace Cotroceni

Tezenis a intrat oficial pe piata din Romania, in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, este locul unde s-a deschis primul magazin Tezenis din România. Parte a grupului italian Calzedonia, Tezenis se află într-o retea extinsă de magazine în sistem de franciză, cu mai mult de 3.600 de spatii, în peste 36 de tări.

”AFI Palace Cotroceni este fără îndoială unul dintre cele mai performante centre comerciale din tara noastră si în momentul de fată găzduieste peste 300 de branduri cunoscute national si international. Astfel, prezenta în premieră a magazinului Tezenis în AFI Palace Cotroceni face parte din strategia noastră de a extinde si diversifica oferta de branduri pentru clientii nostri. Ne bucurăm să îi spunem bun-venit si în România brandului care are un mare succes international.” declară Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Tezenis îsi va întâmpina în premieră clientii din România cu îmbrăcăminte usoară de zi, colectii de lenjerie intimă si articole pentru plajă, tricotaje, dresuri, ciorapi si sosete, atât pentru femei si bărbati, cât si pentru copii.

Colectiile brandului se reîmprospătează săptămânal cu noi articole pentru a reflecta ultimele tendinte în modă si au preturi competitive adaptate tinerilor consumatori, ale căror exigente în ceea ce priveste raportul calitate pret sunt în continuă crestere.Printr-o abordare cosmopolită a modei, brandul Tezenis va fi acum disponibil si românilor, în AFI Palace Cotroceni, după ce, de mai multi ani se situează cu succes în inima marilor orase, precum Milano, Roma, Paris, Londra, Moscova, Barcelona, Viena, Praga, Dubai, Istambul, Osaka, Atena, Hong Kong, Lisabona si Sao Paolo.

Tezenis este cel de-al treilea concept al grupului Italian Calzedonia creat în anul 2003. Lansat în era noii generatii, Tezenis este un brand fresh ce anticipează schimbările rapid, oferind colectii noi la fiecare două luni. În România, Tezenis este disponibil în AFI Palace Cotroceni prin intermediul companiei FUTURA LENJERIE 2010 S.R.L. - companie românească înfiintată în anul 2010, proprietară a magazinelor Calzedonia, Intimissimi si Tezenis în România. Compania detine 10 magazine: 6 magazine Calzedonia, 3 magazine Intimissimi si un magazin Tezenis. 8 dintre magazine sunt localizate în Bucuresti, iar două în Constanta si Timisoara.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar