transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2015

Veracomp a organizat IT - Out of the box - editia 2015

Veracomp a organizat IT - Out of the box - editia 2015

Veracomp a organizat joi, 29 octombrie 2015, evenimentul anual dedicat partenerilor sai, aflat la a doua editie „IT – OUT OF THE BOX”. Editia 2015 a avut ca slogan „eXpect the uneXpected” si a urmarit sa puna in valoare modul in care solutiile IT de nisa ofera oportunitati neasteptate pentru mediul de business, aflat in permamenta schimbare si competitie. Evenimentul a pus in contact parteneri si furnizori ai distribuitorului de solutii IT, intr-un format inedit si a prezentat studii de caz ale unor solutii IT, cu accent pe solutiile de networking si securitate.

Intregul concept al evenimentului a mizat pe componenta de ‚surprinzator’: intr-o locatie atipica din centrul Bucurestiului, o fost fabrica complet reamenajata si recent inaugurata, invitatii au fost martori si participanti intr-un act de drumming, la scene de levitatie si au avut ocazia de a afla informatii neasteptate legate de solutiile de nisa din portofoliul Veracomp.

Principalul obiectiv al evenimentului a fost de a pune in valoare solutiile IT din portofoliul Veracomp prin prezentarea unor analize si studii de caz care sa releve valoare de business a acestora, in conditiile unui mediu de business dinamic, permanent confruntat cu provocari si oportunitati, privite din perspectiva infrastructurii IT.

Fara a ocoli compomenta economica a solutiilor IT, evenimentul s-a axat pe exemplificari reale si traducerea acestora in termen de ROI, prezentand tehnologiile nu numai din prisma inovatiei, dar si din perspectiva avantajului competitiv si de business.

"Intentia nostra a fost de a genera un eveniment in care sa putem ilustra in fata partenerilor nostri valoarea de business pe care o aduc solutiile furnizorilor din portofoliu. Pentru ca, indiferent de caracteristicile spectaculoase ale unei tehnologii, achizitiile de solutii IT trec intotdeauna si prin filtrul mai putin poetic al financiarului,” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp. „Am cautat ca, prin format si continut, sa furnizam informatii de valoare, care altfel nu sunt disponibile nici in motoarele de cautare, nici pe portalurile furnizorilor.Evenimentul s-a bucurat de o audienta de aproape 100 de participanti, majoritatea reprezentanti ai companiilor de IT de tip integraori de solutii. Evenimentul a fost onorat de prezenta si sustinerea a mai multor producatori internationali de solutii IT, precum: Extreme Networks, F5, Fortinet, RSA. Tot cu ocazia evenimentului au fost prezenti si furnizorii recent introdusi in portofoliu Veracomp, respectiv Certes si WhiteHat.

Veracomp Europe a fost infiintat in 2007, iar de atunci a inregistrat o evolutie permanent ascendenta. In prezent, are o retea extinsa de parteneri specializati, cu prezenta la nivelul intregii tari, carora le asigura un portofoliu variat de solutii de securitate, networking, stocare si telecomunicatii, servicii de suport tehnic, presales si educational.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar