transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-09-2015

BCR a finantat constructia unei statii de biogaz in judetul Satu Mare

BCR a finantat constructia unei statii de biogaz in judetul Satu Mare
 Alte stiri la aceasta categorie

Banca Comercială Română (BCR) a finantat constructia unei statii de biogaz în localitatea Ardud, judetul Satu-Mare, investitie realizată de compania First Biogaz SRL, membra a BIOGEST, Austria.

“Statia de biogaz – o investitie în valoare de aproximativ 5,3 milioane de EURO - are o putere instalată de 1,5 MW iar energia electrică generată poate acoperii necesarul de energie pentru aproximativ 4.500 de gospodării. Din pozitia de lider al sistemului bancar din România, BCR confirma  startegia de a  sustine  dezvoltarea economiei locale, inclusiv în sectorul energiei regenerabil, cu atat mai mult cu cat investitiile in biogaz si biomasa sunt in linie cu noile directii de dezvoltare ale industriei energiei regenerabile stabilite de autoritatile de resort”, a declarat Ioana Gheorghiade, Director Executiv, Directia Sector Public si Finantarea Infrastructurii, BCR.


Biogazul este o sursă de energie regenerabilă care oferă avantaje tehnologice, ecologice si economice. Energia poate fi generată 365 de zile pe an, la orice ora din zi sau din noapte, fiind ideală pentru acoperirea cererii de energie în momente de vârf. Această disponibilitate conferă biogazului un rol important în mixul de energie din surse regenerabile de apă, soare si vânt. Totodată, contribuie la realizarea obiectivelor de protectie a mediului si poate reduce dependenta de importurile de energie.


BIOGEST este un producător international de instalatii de biogaz, cu sediul în Austria, fiind prezent si in alte locatii precum Marea Britanie, Italia, România, Serbia si Republica Cehă. Activitatea de bază a Biogest variază de la dezvoltarea proiectului, planificare, finantare, constructie la cheie si exploatarea centralelor cu o puteri electrice instalate între 100 kW si 3.500 kW.

Până în prezent, compania a realizat mai mult de 90 de proiecte de centrale de biogaz la nivel european.

Această instalatie pe biogaz, care este construită pe baza tehnologiei Biogest PowerRing, testată si confirmată în numeroase ocazii, valorifică beneficiile eficientei energetice si fiabilitătii, în acelasi timp economisind spatiu prin designul său modular. Pentru prima oară, instalatia de la Ardud nu va utiliza doar culturi energetice, ci va valorifica pe scară largă si produse agricole secundare, cum ar fi tulpinile de porumb. Activitătile de cercetare-dezvoltare desfăsurate în cadrul Biogest se concentrează pe explorarea potentialului de valorificare a unor materii brute alternative, cu scopul de a reduce costurile cu substratul si de a crea o simbioză perfectă între productia de hrană si productia de energie. La Ardud se va experimenta si utilizarea unor plante perene pentru substrat, transformând astfel această instalatie într-o centrală-pilot pentru întreaga regiune.

Având în vedere situatia economică generală si resursele agricole disponibile considerabile, România constituie o tintă importantă pentru investitiile în energie regenerabilă pe bază de biogaz. Prin urmare, prima centrală pe biogaz din România, produsă de Biogest, nu este pentru noi doar o investitie atractivă, dar transmite si un semnal pozitiv pentru alti investitori.

Biogest este un producător si administrator de instalatii pe biogaz, cu sediul în Austria si care actionează în toată Europa, având sucursale în Marea Britanie, Italia, România, Serbia si Cehia. Până la ora actuală, am finalizat peste 120 de proiecte de instalatii cu biogaz care generează electricitate sau biometan. Cele mai importante instalatii pe care le-am realizat până acum sunt situate în mai multe tări din Europa, iar la nivel global sunt reprezentati de parteneri licentiati.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 509 unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - aproape 2.000 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Rodrigo
Et oui, environ 60% de l eau comsnome9e en France l est pour irriguer, et quoi: le maefs fourrager, qu on va donner e0 manger ..aux animaux d e9levage ! C est une aberration e9conomique,ce ne sont ni les industries, ni les besoins de la population sur tout le territoire, ni le nettoyage urbain mais l agriculture qui comsnome le plus d eau..potable le plus souvent. L eau de la Durance sert e0 irriguer, avant traitement, les vergers de cette re9gion, au moins l eau n est-elle pas potable en ce cas. Le0 il y aurait un gros progre8s e0 faire, du cf4te9 de l e9levage intensif qui produit des viandes e0 faible valeur marchande au prix d une forte comsnomation en intrants(tourteaux de soja, ole9agineux et maefs irrigue9s), d une tre8s forte pollution des nappes( nitrates & phosphates) et production d algues vertes si nocives pour l environnement, voire toxiques(cas de personnes contamine9es, un mort, chevaux asphyxie9s). Pour produire une viande de qualite9assez moyenne, animaux e9leve9s dans un univers quasi-concentrationnaire,porcs,bovins,poulets. La Bretagne paie le plus lourd tribut e0 ce proce9de9 d e9levage, les Bretons semblent au fond accepter faute de reculer ce proce9de9 d e9levage industriel e0 haut rendement d une tre8s haute technicite9, mais si de9le9te8re. J ai beau chercher, je ne vois pas de remise en question de ce mode8le dominant, sauf ponctuellement,nourrissage de porcs en plein air, petites unite9s, impose9 par le Cre9dit Agricole, la FNSEA, la MSA et les politiques, sans parler du lobby ve9te9rinaire, pharmaceutique, labos & chimiquiers, grande distribution,e9levage & abattoirs, IAA. La boucle est boucle9e.Et ainsi d un comptage des chasses d eau de tout un chacun(oui je sais il y a des gens qui font pipi sous la douche dans le monde entier pour e9conomiser une chasse d eau!) on en arrive e0 des mode8les e9conomiques, leurs avantages, leurs ravages, leur remise en question. Ce qui n est pas acceptable: qu on continue e0 appeler les petites filles les pisseuses, car elles ne sont pas les seules.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar