transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2016

23 de companii de pe piata AeRO vor trece la categoria Premium

23 de companii de pe piata AeRO vor trece la categoria Premium
 Alte stiri la aceasta categorie

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) anunta ca 23 de companii de pe piata AeRO vor trece la categoria Premium de luni, 15 februarie 2016. Restul companiilor vor face parte din categoria Standard. Criteriile pentru incadrarea actiunilor in Categoria AeRO - Premium sunt: Actiunile sa fie tranzactionate pe baza mecanismului de tranzactionare continua si valoarea medie zilnica a tranzactiilor in piata principala (regular) in ultimele 6 luni sa fie mai mare de 1.000 Euro SAU valoarea totala a detinerilor mai mici de 10% sa fie mai mare de 1.000.000 Euro (conform celei mai recente structuri furnizate de catre Depozitarul Central).

 

Actiunile nou admise, fara istoric de tranzactionare, vor fi incluse in Categoria AeRO - Premium pentru o perioada de cel putin 12 luni de la debutul acestora pe AeRO, daca nu intervin situatii extraordinare care sa conduca la reclasificarea lor in Categoria AeRO - Standard.

Companiile care vor face parte din Categoria AeRO - Premium sunt:

Argus Constanta (UARG) - este al doilea jucator de pe piata uleiului imbuteliat din Romania. Argus proceseaza seminte de floarea-soarelui si de rapita producand ulei brut, ulei rafinat, sroturi proteice si alte subproduse. Compania vinde ulei sub brandurile Argus, Tomis si Sora Soarelui.Autonova Satu Mare (AUTQ) - cu o experienta de peste 60 de ani, compania activeaza in domeniul proiectarii si fabricatiei atat de echipamente hidraulice de franare pentru autovehicule cat si de diferite ansamble, subansamble si piese individuale pentru industria auto si non auto.

Bittnet Systems (BNET) - funizor de cursuri IT, servicii de implementare solutii IT (infrastructura de retea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezenta sau wireless), dar si de servicii de suport tehnic.

Braiconf Braila (BRCR) - cel mai mare producator de camasi din Romania. Compania detine o retea de 17 magazine in Romania in orase precum: Bucuresti, Braila, Brasov, Bacau, Constanta, Craiova, Cluj-Napoca, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara. In istoria de 65 de ani, peste 100 de milioane de camasi au fost produse in fabrica de la Braila.

Bucur Obor Bucuresti (BUCU) - compania administreaza un centru comercial in Bucuresti, renumit pentru produsele puse la vanzare si pentru varietatea acestora. Magazinul este prima optiune a bucurestenilor din zona cand vine vorba de alimente, imbracaminte, incaltaminte sau accesorii.

Bucur Bucuresti (BUCV) - compania are ca domeniu de activitate comertul cu ridicata, nespecializat, de produse alimentare, bauturi si tutun. Ofera spre inchiriere spatii comerciale, dar si servicii de depozitare, manipulare si comercializare de marfuri, prin depozite proprii.

Comat Galati (COTM) - compania este specializata in comercializarea en-gross a produselor industriale, precum si inchirierea si subinchirierea de spatii comerciale si efectuarea unor servicii de aprovizionare-desfacere pentru alti agenti economici.

Comnord Bucuresti (COSC) - desfasoara lucrari de constructii civile si industriale, productie industriala in domeniul constructiilor si presteaza servicii in domeniul constructiilor cu echipamente. Printre altele, compania a construit complexul comercial Baneasa, dar si o parte din ansamblul Militari Residence.

Compania Hoteliera Intercontinental Romania (RCHI) - administreaza hotelul Intercontinental din Capitala, un hotel de 5 stele din Bucuresti, amplasat in Piata Universitatii. Hotelul InterContinental are 283 de camere si apartamente si este singurul din Bucuresti cu o sala de conferinte si un centru de sanatate cu piscina aflate la peste 70 de metri inaltime.

Comvex Constanta (CMVX) - este un operator portuar si detine in prezent cel mai mare terminal din Constanta specializat pe descarcarea marfurilor cu specific industrial, precum carbune sau minereu de fier.

Delivery Solutions (SDAY) - este prima companie de nisa pe piata romaneasca de curierat rapid, fiind axata pe livrarea la destinatar a expedierilor in ziua preluarii acestora, indiferent ca este vorba de transport la nivel local, national sau international. Compania opereaza sub brandul Sameday.

Electroprecizia Sacele (ELZY) - este o companie producatoare de motoare si generatoare electrice din Romania. Compania produce diferite tipuri de motoare electrice, polizoare de lacatuserie, electropompe, alternatoare, regulatoare de tensiune, diferite tipuri de relee, tablouri de bord cu vitezometru, indicatoare pentru presiune ulei, indicatoare de temperatura si nivel combustibil.

Flaros Bucuresti (FLAO) - companie specializata in inchirierea de spatii pentru productie si depozitare catre agenti economici si persoane fizice. Compania detine aproximativ 10.000 mp de hale industriale, disponibile pentru inchiriere.

Imotrust Arad (ARCV) - dezvoltator imobiliar din Vestul Romaniei. Compania detine in proprietate hale si facilitati industriale, cladiri de birouri si rezidentiale, spatii comerciale, dar si terenuri.

International Caviar Corporation Calan (AMAL) - compania isi propune sa devina producator de caviar in Romania.

Iproeb Bistrita (IPRU) - produce o gama larga de produse electrotehnice, o mare varietate de cabluri si conductoare izolate, cabluri neizolate pentru LEA, cabluri din otel pentru tractiune, cabluri de legaturi, izolatoare compozite si lanturi de izolatoare si materiale electroizolante.

Life is Hard Cluj-Napoca (LIH) - este una dintre companiile din Romania cu propriul portofoliu de produse software, cu focus pe solutii ce deservesc mediul de business. Unul dintre cele mai cunoscute produse ale firmei este platforma 24broker, folosita de brokerii din asigurari pentru gestionarea activitatii.

Mercur Craiova (MRDO) - compania administreaza centrul comercial Mercur din Craiova. In octombrie 2015 acesta a intrat intr-un amplu proces de modernizare. Astfel, la parter, etajul 1 si 2 vor fi gazduite branduri de fashion si accesorii, bijuterii, incaltaminte, articole sportive si servicii, in timp ce etajul trei va fi destinat zonei de food-court, care va reuni restaurante, cafenele, cofetarii, dar si spatii de joaca si divertisment pentru copii. Proiectul de modernizare prevede la etajul patru un cinematograf multiplex cu sase sali si o zona de divertisment care include si un casino.

Practic Bucuresti (PRBU) - detine 50.000 mp de spatii comerciale si birouri, fiind unul dintre cei mai mari proprietari din Capitala. Spatiile comerciale reprezinta 35.000 mp, aproape 4% din totalul spatiilor din Bucuresti. Mega Image, Profi, Raiffeisen si BCR sunt principalii chiriasi la parterul blocurilor.

Prodvinalco Cluj (VAC) - detine o pozitie de top in topul firmelor producatoare de alcool si este liderul pietei de distilate naturale din Romania. Compania produce tuica si rachiuri din fructe, specialitati din extracte naturale (bitter, florio si fernet), bauturi alcoolice spirtoase cu sau fara adaos de arome, lichioruri si gin.

Prospectiuni Bucuresti (PRSN) - furnizor de servicii geologice si geofizice, cu peste 65 de ani de experienta in industria romaneasca de petrol si gaze si cu o bogata experienta in plan international.

Transilvania Leasing si Credit IFN Brasov (TSLA) - compania ofera solutii pentru leasing auto, leasing imobiliar, leasing de echipamente si credite: credit cu garantie imobiliara, credit ipotecar, credit pentru investitii, credit proiecte fonduri nerambursabile, credit punte si linii de credit.

Uzinexport Bucuresti (UZIN) - este o companie distribuitoare de utilaj tehnologic si echipamente industriale din Romania. Compania este specializata in tranzactii legate de proiecte industriale complexe: fabricile de ciment si alte componente ale industriei materialelor de constructii, industria metalurgica, alaturi de santiere navale si constructia de nave. Uzinexport este principala companie a grupului Uzin, din care mai fac parte Iprolam, Uzinengeneering, Upetrolam, Commet si Hidrojet, care activeaza in proiectarea, consultanta si productia de echipamente industriale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar