transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2014

ABSL: Industria serviciilor pentru afaceri din Romania va depasi 1,5 miliarde de euro in 2014

ABSL: Industria serviciilor pentru afaceri din Romania va depasi 1,5 miliarde de euro in 2014
 Alte stiri la aceasta categorie

Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL) estimează că industria serviciilor pentru afaceri va depăsi 1,5 miliarde de euro în 2014, ca urmare a cresterii accelerate înregistrate pe parcursul ultimilor ani.

Domeniile business process outsourcing si IT Outsourcing reprezintă aproape jumătate din industrie, iar restul este atribuit segmentului shared services, în timp ce 20 dintre cei mai importanti jucători din domeniu generează până la 25% din cifra de afaceri totală a pietei. Sectorul serviciilor pentru afaceri este extrem de competitiv si reprezintă una dintre industriile cu cele mai rapide cresteri din România, având o contributie importantă la exporturile din România si un impact puternic pe piata locală a muncii.

Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România, cea mai importantă organizatie care reprezintă sectorul de servicii pentru afaceri si reuneste cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) si Cercetare si Dezvoltare (R&D), a organizat astăzi un eveniment de amploare – One Voice. ABSL – care a oferit companiilor din acest domeniu, autoritătilor publice si reprezentantilor mediului academic ocazia de a discuta solutii pentru dezvoltarea industriei.

“ABSL România are ca scop dezvoltarea si transformarea industriei serviciilor pentru afaceri si transformarea acesteia într-o parte integrantă a cresterii economice din România prin intermediul colaborării cu industria si prin implicarea autoritătilor si grupurilor interesate în dezvoltarea aspectelor cheie operationale si de dezvoltare”, a declarat Alexander Weigl, Presedinte al ABSL România.

Cea de-a doua editie a evenimentului anual ABSL reprezintă un nou pas în sustinerea pe termen lung a dezvoltării dinamice a sectorului de servicii pentru afaceri si în cresterea nivelului de atractivitate al României pentru investitii si pentru dezvoltarea de proiecte de outsourcing si offshoring. ABSL urmăreste să dezvolte dialogul si colaborarea în industrie, facilitând schimbul de cunostinte, experientă si bune practici dintre jucătorii din acest sector.

Capitalul străin a fost, si este în continuare, sursa principală de investitii în industria serviciilor pentru afaceri din România.

Principalii investitori străini sunt companii din tări din Europa Occidentală, precum Franta, Germania, Italia, Olanda, Marea Britanie, Irlanda sau Statele Unite. Pe lângă acestea, companii din Brazilia si din Bulgaria si-au început, de asemenea, operatiunile pe plan local. De la lansarea sa, Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România a sprijinit investitorii străini interesati să interactioneze cu companiile care desfăsoară activităti în sectorul serviciilor pentru afaceri din România, evaluând oportunităti de investitii si de lansare a activitătilor, si s-a concentrat în stabilirea unor colaborări strânse si parteneriate strategice cu jucători si sustinători cheie din industrie, din perspectiva ABSL, asigurând astfel continuarea dezvoltării pietei.

Sectorul de servicii pentru afaceri este un angajator important în România. În total, peste 60.000 de profesionisti sunt angajati în această industrie, dintre care 25% în companii membre ABSL. “Estimăm o evolutie importantă în următorii ani, de până la 30% pentru principalii jucători, datorită unor cresteri semnificative ale cererii de servicii pentru afaceri livrate din România”, a spus Alexander Weigl.

Industria locală oferă o gamă largă de servicii clientilor din Europa, America de Nord si România, acoperind si America de Sud, Africa, CEE, Asia Pacific, precum si Orientul Mijlociu.

Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România este cea mai importantă organizatie care reprezintă sectorul de servicii pentru afaceri din România si care reuneste cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) si Cercetare si Dezvoltare (R&D). ABSL România are ca scop dezvoltarea si transformarea industriei serviciilor pentru afaceri si transformarea acesteia într-o parte integrantă a cresterii economice din România prin intermediul colaborării cu industria si prin implicarea autoritătilor si grupurilor interesate.

Scopul ABSL România este de a sprijini dezvoltarea pe termen lung si cresterea dinamică a sectorului de servicii pentru afaceri si, în acelasi timp, de a mări nivelul de atractivitate al României pentru investitii si pentru dezvoltarea de proiecte de outsourcing si offshoring. ABSL doreste să intensifice interactiunea si colaborarea la nivel de industrie, prin facilitarea schimbului de cunostinte, experientă si bune practici dintre companiile din acest sector. ABSL sprijină antreprenoriatul si practicile de business avansate, evaluează oportunitătile legislative de îmbunătătire si ajută la adaptarea cerintelor de business prin recomandarea de schimbări în sistemul educational din România. Asociatia colaborează cu autoritătile locale si centrale si cu comunitatea de business, cu scopul de a oferi sprijin pentru investitiile reciproce si de a întări implicarea în comunitătile locale.

ABSL reuneste 24 dintre cele mai mari organizatii de profil regionale si internationale din sectorul de servicii de afaceri: Companiile membre ABSL sunt Genpact, GRS, HP, Luxoft, Microsoft, Office Depot, PricewaterhouseCoopers, Stefanini, TELUS International, Wipro, WNS, Accenture, APT, Process Solutions, Societe Generale European Business Services, UCMS Group, iar partenerii strategici ai asociatiei sunt ACCA, Fine Law, I.Future, Jones Lang LaSalle, KPMG, McCann PR, Mikomax si Skanska.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Quin
The girls are all voting that you send your gutses to visit over here! They're big fans of the tummy rub!It's good to see you all enjoying your trip so much!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar