transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-02-2015

Activitatea Mazars in Romania a crescut cu 28% in anul fiscal 2013 - 2014

Activitatea Mazars in Romania a crescut cu 28% in anul fiscal 2013 - 2014
 Alte stiri la aceasta categorie

Grupul Mazars, organizatie internatională, integrată si independentă, specializată în servicii de audit, contabilitate, consultantă fiscală si juridică, cu o prezentă directă în 73 de tări din lume, a avut în anul fiscal 2013-2014 o crestere a cifrei de afaceri cu 5,8% fată de intervalul anterior, ajungând la 1.081 milioane Euro. Cresterea anuală ajustată la efectul cursului de schimb al monedelor locale a fost de 3,4%.

La conferinta sa anuală, Grupul Mazars a salutat extinderea echipei globale cu 64 de parteneri noi, în 22 de tări. Mazars si-a extins totodată prezenta geografică întrând pe o piată nouă, în Albania.

Activitatea Mazars România si-a păstrat tendinta de crestere, înregistrând în anul fiscal 2013-2014 un plus de 28% a cifrei de afaceri exprimate în moneda europeană, în principal ca urmare a fuziunii cu firma Adevaris, produsă în septembrie 2013. Motorul evolutiei pozitive în cele 12 luni a fost alimentat de cresterea de două cifre raportată la nivelul fiecăreia dintre cele trei linii de business Mazars România: Audit si consultantă financiară, Consultantă fiscală, Contabilitate si salarizare.

Mazars este prima firmă de audit si consultantă la nivel mondial care publică, din 2005, situatii financiare anuale consolidate, în aceleasi conditii de raportare respectate de clientii săi listati pe bursele internationale. În prezent, Mazars rămâne singura firmă de audit si consultantă care face acest lucru.

Mai mult, Mazars a decis să facă un pas mai departe în directia transparentei si să implementeze raportarea integrată a datelor financiare si non-financiare, în conformitate cu cadrul stabilit de Consiliul International de Raportare Integrată (IIRC).

Prin aplicarea acestor standarde, Mazars doreste să îmbunătătească si mai mult comunicarea referitoare la modelul său de business si să răspundă cât mai clar nevoilor pe care le au clientii si comunitatea în care firma îsi desfăsoară activitatea.

MAZARS este o organizatie internatională, integrată si independentă, specializată în servicii de audit, contabilitate, consultantă fiscală si juridică, oferite în întreaga lume de peste 14,000 de profesionisti. De la 1 ianuarie 2015, Mazars si birourile corespondente operează în 92 de tări, din care 73 fac parte din parteneriatul integrat Mazars, în 19 tări având birouri corespondente.

La nivel global, MAZARS este singura firmă din domeniul auditului si al consultantei financiare si fiscale care, în spiritul transparentei, prezintă public conturile consolidate, auditate conform IFRS.

În România, MAZARS îsi desfăsoară activitatea din 1995. Echipa locală cuprinde 150 de profesionisti specializati în servicii de audit, consultantă financiară, consultantă fiscală, contabilitate si salarizare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar