transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-05-2014

Afaceri in crestere cu 30% in primul trimestru din 2014 pentru compania de transporturi si logistica Wim Bosman Romania

Afaceri in crestere cu 30% in primul trimestru din 2014 pentru compania de transporturi si logistica Wim Bosman Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Compania de logistica si transporturi Wim Bosman Romania, parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a finalizat primul trimestru al anului in curs cu afaceri de 13,5 milioane lei, in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut. De asemenea, compania a terminat primul trimestru din 2014 cu un profit de circa 600.000 lei, in crestere cu 52% fata de aceeasi perioada a anului 2013.

Cresterea din trimestrul I vine sa sustina trendul pozitiv al afacerilor Wim Bosman din 2013, an incheiat cu afaceri de aproximativ 49 milioanei lei, in crestere cu 18% fata de cifra de afaceri realizata in 2012. Evolutia buna a companiei se datoreaza analizarii si imbunatatirii riguroase a proceselor operationale, precum si gestionarii eficiente a noilor huburi europene dezvoltate de grupul logistic international Mainfreight.

Wim Bosman, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de logistica, transporturi si comisionare vamala, a numarat in 2013 peste 450 de clienti din mai multe segmente de piata precum FMCG, automotive, electronice si oil&gas. Compania a bugetat pentru 2014 investitii in valoare de 0,8 mil euro, suma care vizeaza reinnoirea parcului auto, utilarea si echiparea spatiilor de depozitare existente si cresterea capacitatilor de depozitare.

Pentru anul in curs, Wim Bosman Romania si-a propus sa devina un centru de importanta regionala a grupului Mainfreight pentru servicii integrate de logistica. De asemenea, compania asteapta la finalul anului o crestere cu 10 procente a cifrei de afaceri si extinderea capacitatii de depozitare cu 25% pana la 20.000 mp.„Rezultatele financiare din 2013 si cresterea din primul trimestru din 2014 ne confirma faptul ca serviciile Wim Bosman sunt apreciate de catre partenerii nostri. Eforturile sustinute si constante pentru a pune la dispozitia clientilor cu care lucram cele mai bune solutii si servicii cu valoare adaugata, dar si avantajele apartenentei la grupul international Mainfreight constituie premisele necesare atingerii obiectivelor trasate pentru anul in curs”, declara Emil Ion, Managing Director Wim Bosman. 

Companie cu actionariat romano-olandez, Wim Bosman Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de transport si logistica. Sustinuta de o puternica retea de distributie, Wim Bosman ofera solutii integrate de depozitare, transport si distributie, specifice fiecarui client in parte.

Compania face parte din grupul olandez Wim Bosman, companie cu prezenta internationala, activa cu 23 de divizii in noua tari si o cifra de afaceri anuala de peste 250 milioane euro. Incepand cu 2011, Wim Bosman a devenit subsidiara din Europa a Mainfreight, grup logistic neozeelandez prezent in Oceania, Asia, USA si Europa prin 221 filiale, peste 5.200 de angajati si o cifra de afaceri anuala de 950 milioane euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar