transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-08-2014

Asseturile sub management au ajuns la un maxim record la Saxo Bank - peste 8 miliarde de euro

Asseturile sub management au ajuns la un maxim record la Saxo Bank - peste 8 miliarde de euro
 Alte stiri la aceasta categorie

În prima jumătate a lui 2014, Saxo Bank, lider în online trading si specialist în investitii, a atins un nou record în asseturile sub administrare, cu depozite ale clientilor, depăsind 8 miliarde EUR, o crestere de aproape 1 miliard EUR, echivalentă cu 19% în primele sase luni.

Kim Fournais si Lars Seier Christensen, fondatori si co-CEO, au afirmat, într-o declaratie comună:

“Suntem încântati de încrederea pe care clientii nostri continuă să o aibă în platforma noastră, ilustrată prin cresterea semnificativă a asseturilor sub administrare pe care clientii se pot gândi să le  desfăsoare ca volatilitate a randamentelor pietelor. Acesta e cel mai scăzut nivel al volatilitătii pe care l-am întâlnit în piete în 22 de ani, dar am continuat să ne întărim platforma de tranzactionare multi asset, oferind clientilor oportunităti de investitii mai multe si mai bune.”

Afluxul de garantii suplimentare de la clientii existenti, cât si de la noii clienti, a continuat cu succes în 2014. Aceasta în ciuda fondului continuu de nesigurantă în legătură cu redresarea economică globală, cât si tensiunile geopolitice din Ucraina, Irak si altele, care au mentinut tranzactiile relativ jos în prima jumătate a anului, cu toate acestea ele fiind mai sus decât cele din a doua jumătate a anului 2013, în pofida unor niveluri ale volatilitătii chiar si mai mici în S1 2014 în comparatie cu S2 2013.

Profitul net, de 21 milioane EUR, este considerat dezamăgitor, dar totusi consecvent cu conditiile pietei.

Venitul de functionare: 181 milioane EUR (S1 2013: 234 milioane EUR)

EBITDA: 60 milioane EUR (87 milioane EUR)

Profit înaintea taxării: 29 milioane EUR (54 milioane EUR)

Profit net: 21 milioane EUR (35 milioane EUR)

Depozite garantate ale clientilor (total) 8 miliarde EUR (5,9 miliarde EUR)

“Atentia noastră este îndreptată spre a oferi clientilor cel mai bun pret, produs si serviciu, iar în 2014 continuăm să ne dezvoltăm si ne sporim ofertele, concentrându-ne, în acelasi timp, pe costuri si rentabilitate,” au declarat Kim Fournais si Lars Seier Christensen.

Saxo Bank a folosit perioada de volatilitate scăzută din piete pentru a-si perfectiona platforma de tranzactionare multi asset, permitând clientilor să acceseze oportunităti de investitii din clase multiple de asseturi. Platforma sa mobila de tranzactionare multi-produs, personalizată specific pentru clientii retail sofisticati, a câstigat premiul de cea mai bună platformă mobilă de tranzactionare a Europei oferit de Global Banking and Finance Magazine.Banca a fost, de asemenea, numită Cel Mai Bun Furnizor de Solutii White Label si Lichidităti Multi-Asset. În luna iulie, Saxo Bank a primit prestigiosul premiu e-FX pentru “Cea Mai Bună Platformă de Retail” în cadrul FX Week e-FX Awards de la New York. Afacerea institutională a Saxo Bank a câstigat premiul pentru “Cel Mai Bun Furnizor pentru Outsourcing” în cadrul Sell-Side Technology Awards în aprilie 2014. În final, TradingFloor.com a fost numită Cea Mai Inovatoare Platformă Socială de Tranzactionare în cadrul IFM Awards 2014.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar