transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-01-2014

Aversa - comenzi in valoare de 18 milioane lei la inceputul lui 2014

Aversa - comenzi in valoare de 18 milioane lei la inceputul lui 2014
 Alte stiri la aceasta categorie

Aversa Manufacturing, singurul producător de pompe centrifuge din România, îsi extinde operatiunile în 2014, succesul privatizării fiind astfel deja simtit. Comenzile clientilor au atins, la începutul acestui an, 18 milioane de lei, în comparatie cu vânzări de 900.000 lei în ultimele 9 luni - perioadă în care Aversa SA era în faliment.

La sfârsitul ultimului trimestru a anului trecut Aversa a început să primească primele cereri de export din Rusia, Pakistan, EAU (Dubai), Brazilia, Ucraina, iar în prezent comenzile aflate în proces de negociere însumează 42 milioane lei. Compania se va concentra 100% pe productia de pompe de dimensiuni mari, dar va căuta în mod activ furnizori de pompe de dimensiuni mici pentru a completa gama de produse oferite clientilor.

Aversa Manufacturing va investi în acest an 15 milioane de euro într-o nouă fabrică de 25.000 de metri pătrati, Epstein Global fiind firma contractată care se va ocupa de acest demers. Investitia include tehnologie de design 3D, îmbunătătirea echipamentelor, si un nou stand de teste astfel încât volumul de apă testată va ajunge la 30.000 metri cubi. Noua fabrică va deveni mai eficientă, va diminua costurile de productie, va creste calitatea, iar din punct de vedere al fortei de muncă se asteaptă angajarea a 480 de muncitori până în 2018.Aversa Manufacturing este în proces de discutii pentru asigurarea unui partener international, o asociere in participatiune, cu scopul de a consolida compania si de a-si extinde vânzările în Europa si pe pietele în curs de dezvoltare. Aversa este în discutii cu un astfel de potential partener din China, SUA si altii.

“Suntem foarte încântati de cresterea si expansiunea companiei de până acum! România oferă numeroase avantaje competitive pentru productie în comparatie cu tările vest- europene. De asemenea, are o fortă de muncă educată si calificată, abilităti puternice si diverse de limbi străine precum si o structură de cost foarte competitivă. Credem că potentialul de investitii oferit de România este unul superior. Aversa Manufacturing va continua să investească în fabrică, în produse si în angajati, pentru a asigura dezvoltarea strategică pe termen lung a companiei”, a afirmat Michael Topolinski, Presedintele Aversa Manufacturing.

La sfârsitul anului trecut, compania a organizat, co-sponsorizată de AmCham, prima Conferintă Anuală de Reindustrializare si Infrastructură, care a avut loc sub forma unor discutii interactive între actori din domeniul public si corporatist, cu scopul de a crea un plan de actiuni viabil pentru a stimula dezvoltarea segmentului industrial din România. Evenimentul a avut peste 100 de participanti, incluzând oficiali guvernamentali, reprezentanti ai ambasadelor, presedinti de bănci si lideri de industrii.

Aversa Manufacturing este singurul producător de pompe centrifuge din România, produsele sale fiind folosite în infrastructură, industria energetică, irigatii si industria petrolului.

Aversa SA a fost în insolventă timp de 7 ani după care a fost privatizată în septembrie 2013. În 4 luni, Aversa Manufacturing a reluat cu succes productia, a angajat peste 230 de muncitori, a început să facă export si a onorat comenzile clientilor. Cererea clientilor a fost atât de mare încât Aversa Manufacturing îsi creste acum forta de muncă.

Aversa are o traditie de peste 132 de ani în furnizarea de pompe personalizate pentru infrastructura româneasca si pentru exportul în peste 11 tări.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar