transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-04-2014

Banatul s-a racordat la oportunitatile de investitii oferite prin Strategia UE pentru Regiunea Dunarii

Banatul s-a racordat la oportunitatile de investitii oferite prin Strategia UE pentru Regiunea Dunarii
 Alte stiri la aceasta categorie

In prezenta a peste 50 de reprezentanti ai primariilor zonei metropolitane Timisoara, ai Consiliului Judetean TIMIS, ai altor importante institutii coordonate de acestea, ai principalelor universitati si mediului de afaceri timisorean, precum si ai Agentiei de Dezvoltare Regionala a Regiunii de Vest, in data de 25 aprilie 2014, s-a desfasurat, la sediul Primariei Municipiului Timisoara, reuniunea de operationalizare a Centrului Zonal de Competitivitate si Training SUERD. Ca observatori speciali au participat Viceconsulul Germaniei la Timisoara, Siegfried GEILHAUSEN si Consulul Republicii Serbia, Lazar MANOJLOVIC.

Prin acest eveniment, zona Timisoara va putea fi direct inter-conectata atat in raport cu Platforma Urbana a Regiunii Dunarii de la Viena, cat si cu principalii factori de decizie care avizeaza si recomanda aplicarea Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) de la Viena, Stuttgart si Bruxelles. In principal, organizatorii evenimentului au explicat ca se urmareste dinamizarea procesului de generare a unei liste scurte de proiecte majore prioritare din partea Romaniei, care sa fie cu succes finalizata pana la finele lunii iunie, cand va avea loc editia a 3-a a Forumului Anual al Dunarii la Viena.

In mod evident, sub-regiunea Banat si zonele omologe de cooperare din Serbia, Ungaria si Bulgaria merita si au posibilitatea sa co-participe cu ideile lor de implicare in proiecte majore, in special pe doua directii: inter-conectarea dezvoltarii traseelor / obiectivelor turistice din zona Banat; re-pozitionarea in context macro-regional a sub-regiunii Banat prin dezvoltare durabila si inovare competitiva in cadrul Hubului de Inovare Romania-Serbia-Bulgaria. Drept urmare, in cadrul „Project Market Place”, gazduit de Forumul Inovarii Dunare-Marea Neagra (Palatul Parlamentului, 22-23 mai 2014), aceste proiecte vor putea fi aduse in discutie si promovate pentru a se obtine in final promovarea si agreerea lor de catre Coordonatorul pentru Consolidare Institutionala si Cooperare SUERD, reprezentat de Municipalitatea Viena.

In acelasi context, Platforma Comunitatilor Locale Riverane Dunarii (CLDR Romania) a propus cooptarea comunitatii locale prin Primaria Municipiului Timisoara la Proiectul C.U.P.A. (Co-operative Urban Planning Approaches) al Agentiei TINA Viena (Urban Technologies & Strategies Agency), prin gazduirea, in cea de-a doua parte a acestui an, a unei reuniuni a edililor si arhitectilor sefi ai oraselor dunarene, prin care sa fie sprijinite rezolvarea anumitor chestiuni nevralgice, cat si o mai buna parteneriere a proiectelor banatene cu sprijin vienez si al altor metropole sau orase dunarene. 

Dintre principalii invitati si speakeri mentionam: Marian VASILE - Vicepresedinte CJ Timis; Alina PINTILIE - Director Comunicare Primaria Timisoara; Conf. Dr.

Mariana BAICU, Asociatia CINAQ; Av. Dumitru BADRAGAN; Prof. dr. Horia CIOCARLIE - Universitatea Politehnica din Timisoara; Prof. dr. Viorel NEGRU - Universitatea de Vest din Timisoara; Prof. Sever AVRAM - Platforma Comunitatilor Locale Riverane Dunarii (CLDR). Evenimentul a fost reflectat si va fi promovat cu sprijinul canalului TV „Nasul”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar