transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-09-2015

Bancpost lanseaza oferta de conversie in lei pentru clientii cu credite in CHF garantate cu ipoteca

Bancpost lanseaza oferta de conversie in lei pentru clientii cu credite in CHF garantate cu ipoteca
 Alte stiri la aceasta categorie

Bancpost continua sa isi sustina clientii cu credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca printr-o oferta individualizata de conversie in lei. Aceasta consta in dobanda fixa redusa de 1,5% pe an pentru primii 3 ani, ceea ce se va reflecta intr-o reducere medie a ratei lunare de 30%. Dupa aceasta perioada se va aplica o dobanda individualizata variabila, compusa din marja fixa si indicele ROBOR la 3 luni.

„Exista un interes crescut din partea clientilor pentru propunerile de conversie a creditelor, iar noua oferta Bancpost vine in intampinarea acestor asteptari”, a declarat Andreea Mincu, Director Executiv in cadrul Bancpost.

Oferta de conversie se va realiza la cursul de schimb al bancii de la momentul realizarii conversiei si nu presupune niciun comision de administrare credit si analiza din partea bancii.

In perioada urmatoare, clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca vor fi invitati in unitatile bancii pentru prezentarea noii oferte de conversie.

Aceasta masura continua seria actiunilor Bancpost orientate catre diminuarea impactului negativ rezultat din evolutia monedei elvetiene. Inca de la inceputul anului, Bancpost a acordat o reducere cu 0,8 puncte procentuale a dobanzii pentru intreg portofoliul, valabila pana la urmatoarea data de revizuire a dobanzii specificata contractual. De asemenea, pentru clientii care au intampinat dificultati in achitarea obligatiilor, a fost aplicat un discount aditional, personalizat.Bancpost este o bancă universală importantă în România cu o prezentă de 24 de ani pe piata locală si o retea de 148 de unităti si 7 centre de afaceri. Banca gestionează un portofoliu de aproximativ 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali, pentru care oferă o gamă variată de solutii financiar-bancare eficiente si flexibile. Bancpost acordă finantare companiilor atât din surse proprii, cât si prin intermediul liniilor de credit puse la dispozitie în parteneriat cu diverse institutii financiare internationale.

Bancpost este totodată unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 553 ATM-uri, 7.438 POS-uri si 192 APS-uri care oferă acces comod si permanent la serviciile băncii. Bancpost este partener exclusiv American Express pentru emiterea si acceptarea la plată a cardurilor de credit, fiind de asemenea si reprezentant VISA si MasterCard.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar