transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2014

Brain Institute - neurochirurgie moderna in Romania

Brain Institute - neurochirurgie moderna in Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Pentru prima dată în România, afectiunile specifice creierului pot fi tratate la standarde internationale într-un centru specializat în neurochirurgie: BRAIN Institute. Găzduit de Spitalul Monza, BRAIN Institute a fost fondat de către cei mai experimentati specialisti din neurochirurgia românească: Dr. Sergiu Stoica (neurochirurgie vasculară si tumorală), Prof. Dr. stefan Mindea (neurochirurgie spinală) si Dr. Anca Visan (neuro-anestezie).

„Brain Institute îndeplineste aceeasi misiune cu cea a Spitalului Monza: specialisti de elită în chirurgie si tehnologie de ultimă generatie, în slujba pacientului. Parteneriatul ne oferă avantajul multidisciplinaritătii si posibilitatea de a avea, în cadrul aceleiasi structuri, servicii medicale integrate (preventie, diagnostic, tratament si reabilitare).”, a spus Carmen Drăgan, presedinte Spitalul Monza.
 
BRAIN Institute este prima institutie medicală privată non-profit din România: toate resursele disponibile sunt reinvestite în îmbunătătirea îngrijirii pacientilor si a practicii medicale, precum si în cercetare si educatie.

„Forma de antreprenoriat social, respectiv modelul non-profit, se potriveste perfect cu ambitiile echipei si ale fondatorilor.

Asociatii sunt salariati si nu vor lua niciodată dividente. Profitul brut (nu mai mult de 20%) va fi investit integral în dezvoltare, cercetare si modernizarea tehnicilor de lucru.”, a spus Ionut Pătrăhău, co-fondator BRAIN Institute.

Echipa fondatorilor BRAIN Institute este unită de acelasi obiectiv: a pune în valoare experienta acumulată în străinătate, pentru a aduce în România neurochirurgia de înaltă performantă. Dr. Sergiu Stoica, supraspecializat în neurochirurgie vasculară si tumorală la centre universitare renumite din Franta si Canada, a pus bazele si a coordonat departamentele de neurochirurgie de la Spitalul M.S. Curie, si apoi de la Spitalul Euroclinic.

„BRAIN Institute lansează un model nou de îngrijire a pacientilor: organizarea în jurul afectiunilor, nu a specialitătilor medicale. Ce înseamnă asta pentru pacient? Echipa BRAIN Institute este responsabilă de tratamentul complet si de îmbunătătirea stării de sănătate, de la A la Z, a pacientului.”, a spus Dr. Sergiu Stoica, co-fondator BRAIN Institute.

Prof. Dr. stefan Mindea, specializat în neurochirurgie spinală minim-invazivă, aduce experienta acumulată în SUA, în calitate de director al sectiei de neurochirurgie spinală al Centrului Medical Universitar Stanford. Dr. Anca Visan, medic primar în neuro-anestezie, are o experientă de peste 1000 de operatii  neurochirurgicale.
 
„Investitia initială de 40 milioane de euro în Spitalul Monza a fost gândită să sustină deschiderea mai multor departamente medicale. Astfel, structura, logistica, echipele de suport si spatiile pentru desfăsurarea activitătii departamentului de neurochirurgie au fost incluse în aceasta. Investitia ulterioară, în valoare de 1 milion euro, a cuprins strict aparatura specifică neurochirurgiei.”, a declarat Luca Militello, director general Spitalul Monza.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
41mjoY Really informative post.Thanks Again. Fantastic.
crorkz matz
t2GGlK Thanks a lot for the article.Much thanks again. Keep writing.
cheap backlinks
U2gbrO A big thank you for your blog article.Much thanks again. Will read on...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar