transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-11-2013

Certinvest elimina comisioanele de adeziune si rascumparare la fondurile de investitii ce urmaresc indicii bursieri

Certinvest elimina comisioanele de adeziune si rascumparare la fondurile de investitii ce urmaresc indicii bursieri
 Alte stiri la aceasta categorie

SAI Certinvest SA oferă investitorilor, începând cu data de 7 noiembrie 2013, facilitatea de eliminare a comisioanelor de subscriere și de răscumpărare la fondurile deschise de investiţii Certinvest BET Index, Certinvest XT Index, și Certinvest BET-Fi Index, pentru orice operațiune de subscriere sau de răscumpărare realizată până pe 30 aprilie 2014.

Astfel, nu se va percepe comision de subscriere și nici comision de răscumpărare pentru toate operaţiunile de subscriere și de răscumpare realizate până pe data de 30 aprilie 2014, la următoarele fonduri deschise de investiţii administrate de Certinvest:

• Certinvest BET Index

• Certinvest XT Index

• Certinvest BET-Fi Index

Horia Gustă, preşedintele Comitetului Director al Certinvest declară:
„Am ales să oferim această promoţie pentru a încuraja investitorii să-și orienteze banii și către instrumente legate de bursă. Cele 3 fonduri de indice din promoție afișează performanțe între 13% și 21% de la începutul anului. Ne dorim ca investitorii să redescopere oportunitățile oferite de bursă, și să le valorifice într-un mod eficient, fără costuri. Bursa a avut o evoluție bună anul acesta și suntem de părere că acest lucru va continua până la finalul anului, ținând cont de impulsul dat de listarea Romgaz. Și pentru anul viitor considerăm că premisele sunt pozitive, având în vedere așteptările de listare a Hidroelectrica și Romtelecom. ”

În primele 10 luni ale anului, fondurile de investiții Certinvest BET Index, XT index și BET-Fi Index au generat performanțe superioare celor afișate de indicii bursieri pe care îi urmăresc.

Comisioanele de subscriere în cele 3 fonduri din promoție variază în funcție de suma investită şi canalul ales pentru investiţie, în timp ce comisioanele de răscumpărare variază în funcție de perioada de deținere a unităților de fond răscumpărate, conform documentelor de constituire ale fondurilor, după cum arată tabelul de mai jos. Doar în perioada 7 noiembrie 2013 – 30 aprilie 2014, aceste comisioane de subscriere și de răscumpărare vor fi zero.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar