transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-03-2015

Companiile din Marea Britanie pot accepta moneda Bitcoin online si prin POS prin integrarea platformei Coinzone

Companiile din Marea Britanie pot accepta moneda Bitcoin online si prin POS prin integrarea platformei Coinzone
 Alte stiri la aceasta categorie

Coinzone, plaforma de tranzactionare pentru moneda virtuala Bitcoin, a devenit accesibila comerciantilor din Marea Britanie. Astfel, peste cinci milioane de companii britanice au la dispozitie o serie de instrumente de plata testate, usor de folosit si extrem de intuitive pentru a accepta plati cu Bitcoin. Beneficiind de o rata de schimb garantata, Coinzone asigura un schimb valutar sigur, iar platile sunt convertite imediat in moneda locala gratie parteneriatelor solide cu sucursalele bancare locale. Comerciantii care se inscriu pana la data de 30 iunie beneficiaza de gratuitate la implementare.
 
“Fiind prezenti in peste zece tari din Europa, Coinzone asigura o experienta facila in folosirea monedei virtuale Bitcoin atat pentru comercianti, cat si pentru cumparatori. Intrarea Coinzone pe piata din Marea Britanie este un pas important in eliminarea barierelor geografice si a riscurilor atat de des asociate cu platile Bitcoin. Platforma Coinzone este usor de folosit, oferind utilizatorilor o experienta sigura si intuitiva.” mentioneaza Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Cu o pagina de plata disponibila in unsprezece limbi, Coinzone se integreaza rapid cu cele mai importante platforme de eCommerce precum Magento, Prestashop sau WooCommerce.

Cu solutia Coinzone utilizatorii isi pot adminstra platile cu Bitcoin de oriunde s-ar afla: de acasa, de la birou sau de pe dispozitivile mobile, avand acces din orice interfata la instrumente de configurare si raportare detaliate. De asemenea, recent compania si-a extins portofoliul de servicii incluzand o noua functionalitate ce permite prestatorilor de servicii sa emita facturi direct din platforma Coinzone pe care clientii sa le achite utilizand Bitcoin.

Cu sediul in Olanda, avand birouri in Romania si Statele Unite, echipa Coinzone are o experienta de peste 100 de ani in comertul electronic international. Misiunea companiei este sa ofere comerciantilor si cumparatorilor o experienta ce nu impune bariere geografice, acestia avand posibilitatea de a gestiona platile cu moneda virtuala Bitcoin de oriunde: de acasa, de la birou sau de pe mobil, avand acces din orice interfata la instrumente de configurare si raportare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar