transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-01-2014

Companiile romanesti din domeniul Tehnologiilor Energetice si de Mediu pot aplica pentru o misiune economica in Coreea de Sud

Companiile romanesti din domeniul Tehnologiilor Energetice si de Mediu pot aplica pentru o misiune economica in Coreea de Sud
 Alte stiri la aceasta categorie

Programul EU Gateway continuă cu sesiunea de aplicări pentru companii specializate în tehnologii energetice si de mediu care vor să pătrundă pe piata din Coreea de Sud. Termenul limită de aplicare este 24 Ianuarie 2014 -, iar misiunea economica este programată pentru perioada 9-13 Iunie 2014.

„Tehnologiile energetice si de mediu reprezintă un domeniu a cărui importantă este în crestere la nivel global. Prin intermediul acestui program, firmele românesti specializate în tehnologii de mediu pot beneficia de oportunitătile oferite de piata asiatică luând în considerare contextul economic actual si cererea globală în crestere pentru tehnologie care respectă mediul înconjurător.”, spune Ioana Vădan, Consultant în cadrul Deloitte Consultantă, coordonatorul acestei etape din program.

Programul EU Gateway a fost initiat de către Comisia Europeană si are ca scop sustinerea companiilor din Uniunea Europeană în procesul de intrare pe anumite sectoare de înaltă tehnologie si design. Birourile Deloitte din Uniunea Europeană, Japonia si Coreea de Sud oferă suport si instruire pentru companii, din stadiul de aplicare si până la sfârsitul misiunii economice. Programul a fost structurat pe sase cicluri cu misiuni economice de-a lungul a sase ani, până în 2014.

Procesul de aplicare constă în două etape:
1.

În primul rând, companiile completează un formular exprimându-si interesul fată de proiect, urmând ca analistii Deloitte să determine gradul de eligibilitate al companiei.
2. dacă firmele corespund cerintelor, trec la a doua fază, completând un formular de aplicare.

Întregul proces se desfăsoară online, pe site-ul www.eu-gateway.eu, si nu presupune niciun efort financiar din partea aplicantului. Companiile interesate primesc asistentă din partea Deloitte de-a lungul întregului proces de aplicare, precum si pe tot parcursul etapelor ulterioare acceptării în acest program.

Companiile eligibile trebuie să aibă sediul în Uniunea Europeană si să aibă o activitate pe piată de cel putin cinci ani. Alte criterii de selectie sunt actionariatul european majoritar sau de 100%, precum si o cifră de afaceri si un număr de angajati suficient de mare astfel încât să garanteze intrarea pe pietele din Coreea de Sud. Companiile trebuie de asemenea să facă dovada unui portofoliu de cooperare cu companii la nivel international si să aibă o strategie de afaceri solidă pentru penetrarea pietei asiatice. În plus, principalii factori de decizie din cadrul companiilor respective trebuie să fie vorbitori fluenti de limbă engleză.
 
Mai multe informatii legate de programul EU Gateway pot fi găsite pe site-ul www.eu-gateway.eu sau la adresa de e-mail: ivadan @ deloittece.com sau jkedziora @ deloittece.com . Operatori ai programului din fiecare tară membră sunt disponibili pentru a oferi informatii suplimentare asupra programului si a evenimentelor ce vor fi organizate.

Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale - audit, taxe, consultanta, consultanta financiara – deservind numeroase industrii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar