transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2015

Conditii si oportunitati pentru finantarea proiectelor de investitii in macroregiunea Dunarii

Conditii si oportunitati pentru finantarea proiectelor de investitii in macroregiunea Dunarii
 Alte stiri la aceasta categorie

Recenta lansare a Programului de finantare transnational "Dunarea", precum si apropiata deschidere a apelurilor pentru programele de cooperare transfrontaliera, precum Romania-Bulgaria (previzionat pentru luna mai 2015), in care se pot finanta cu predilectie proiecte cu impact la nivel dunarean extins, deschid atat pentru mediul de business, cat si pentru cel public sau academic perspective incurajatoare pe tot teritoriul Romaniei, cu aplicabilitate la cele 41 de judete. Simplificarea regulilor si urgenta iesirii din perioada de criza obliga la o disciplinare si o coordonare mult mai riguroasa, precum si la o utilizare rationala a tuturor resurselor umane si economice ce pot fi puse la lucru, in baza consultarii structurate cu coordonatorii ariilor prioritare principale SUERD: Turism-Patrimoniu Cultural, Mediu-Combaterea Schimbarilor Climatice, Conectivitate- Infrastructura, Cooperare si Consolidare Internationala, Social-Romi.

De aceea, in acest context, "Comunitatile Locale Riverane Dunarii" - CLDR Romania, prima asociatie nationala, care asigura la nivel european o reprezentare si un lobby efectiv pe langa decidentii de la Viena (Platforma Urbana) si Bruxelles (Punctul de Contact al Strategiei coordonat de Guvernul landului Baden Wurttemberg), mai ales, si-a desemnat experti pentru cele 4 Grupuri de Lucru ale Strategiei Dunarii - ARGE (Viena), decise de Consiliul Oraselor si Regiunilor Dunarii si a format, si la nivel national, in oglinda propriile sale Grupuri de Lucru pe domeniile: Economie, turism si transporturi; Cultura, stiinta si educatie; Dezvoltare durabila, energie si mediu; Societate civila, politici sociale, femei si tineret.

Astfel, continuand Campania Nationala de selectare a consultantilor, specialistilor si expertilor inaugurata in parteneriat si la sediul Academiei Romane, Catedra Internationala Onorifica "Jean BART", in parteneriat cu Centrul de Biodiversitate al Academiei Romane,  anunta organizarea unei noi Sesiuni de Informare si Training SUERD la sediul Casei Academiei Romane, in data de vineri, 13 martie 2015, incepand cu orele orele 9.30.

Scopul principal al sesiunii consta in acomodarea participantilor atat cu particularitatile noului Cadru Financiar UE 2014-2020, in special cu cerinte legate de sistemul “crowdfunding”, precum si cu pasii concreti care pot conduce la castigarea de proiecte cu ecou si impact real dunarean in mai multe trepte: prin Fonduri Structurale; programe transfrontaliere; programe transnationale la nivel macroregional. Totodata, cursantii se vor familiariza si cu oferta principalelor organizatii si institutii care sprijina implementarea Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii si cu criteriile/indicatorii vizati pentru a se realiza asa-numita “valoare adaugata dunareana” a proiectelor.

Pentru confirmarea participarii, cei interesati pot sa completeze Formularul de Inscriere de pe pagina www.HouseofEurope.ro. Inscrierile se fac in limita celor 20 de locuri disponibile, in baza principiului „Primul venit - primul servit”, pana cel tarziu in data de 11 martie 2015.

Parteneri Media: Agentia Natională de Presa AGERPRES, TVH, ZiarulAlb.ro. Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.

ro, Comunicatii Mobile, Opinia Nationala, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, ComunicateMedia.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, "EU-RO Clearing Funds".

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar