transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-09-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-04-2016

Contractele bine intocmite - asigurare necesara pentru orice companie

Contractele bine intocmite - asigurare necesara pentru orice companie
 Alte stiri la aceasta categorie

Companiile obisnuiesc sa incheie diverse tipuri de asigurari, in special pentru bunurile proprii - unele asigurari obligatorii din punct de vedere legal, altele doar optionale. Orice business are parte mereu de o multime de provocari, iar succesul nu este usor de obtinut si de pastrat.

Nu toate asigurarile pot fi insa contractate in mod clasic, de la o companie de asigurari. Exista si unele ce tin pur si simplu de management, de modalitatea de actiune. La acest capitol, un rol esential este jucat de contracte - indiferent daca vorbim despre cele incheiate cu persoane fizice sau persoane juridice, contracte cu clienti si furnizori, contracte de munca etc.

"Un contract „beton” sta la baza fiecarei afaceri. Intotdeauna apeleaza la un avocat care sa redacteze sau verifice contracte comerciale pentru tine; afacerea ta depinde de ele! Cele mai multe procese si falimete au drept cauza contracte prost redactate, adesea bazate pe modele gratuite de pe internet sau redactate de persoane nespecializate in drept", subliniaza reprezentantii Casei de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii din Timisoara. Aceasta societate a acumulat de-a lungul timpului experienta relevanta in arta redactarii si a negocierii contractelor comerciale.Iata doar cateva dintre tipurile de contracte ce pot fi necesare (contracte civile si comerciale): contract vanzare – cumparare bunuri imobile; contract de antrepriza; contract de inchiriere locunite, sedii de sociatati sau hale industriale; contract de mandat; contract de vanzare – cumparare marfa; contract de distributie marfa; contract de custodie; contract de lohn; contract de prestari servicii; contract de cesiune creanta; contract de creditare / imprumut / ipoteca; contract de cesiune parti sociate; contracte de administrare / management; contract de comision; contract de gaj comercial; contact privind drepturile de autor.

Avocatii pot oferi consultanta pentru redactarea contractelor si pot fi parteneri apropiati in negocierea contractelor cu parteneri, furnizori si chiar angajati. Exista numeroase cazuri de contracte care au determinat probleme comerciale majore pentru companii.

Cel mai simplu exemplu este legat de contractele de credit ale unor banci si IFN-uri, care contineau in trecut clauze abuzive. De asemenea, exista multe procese in urma carora anumite companii au obtinut beneficii majore, iar altele au ajuns sa consemneze pierderi importante.

Prevenirea problemelor este mai simpla decat rezolvarea lor. Insa, atunci cand se impune, orice companie trebuie sa fie reprezentata in instanta de o casa de avocatura cu experienta in problemele de tip comercial. Uneori este necesara apararea, in alte cazuri tocmai validarea unor drepturi legate de contracte comerciale.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar