transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-12-2019

De ce este importanta contabilitatea in afaceri

De ce este importanta contabilitatea in afaceri
 Alte stiri la aceasta categorie

Termenul de contabilitate este frecvent auzit, in special in perioada in care se platesc diferite taxe fiscale. Dar inainte de a ne afunda in importanta contabilitatii in afaceri, sa acoperim elementele de baza - ce este contabilitatea?

Contabilitatea se refera la inregistrarea sistematica si detaliata a tranzactiilor financiare ale unei afaceri. Exista mai multe tipuri, de la contabilitatea intreprinderilor mici, pana la contabilitatea corporatiilor.

De ce este importanta contabilitatea?

Contabilitatea joaca un rol esential in conducerea unei afaceri, deoarece va ajuta sa urmariti veniturile si cheltuielile, sa asigurati conformitatea legala si sa oferiti investitorilor, managementului si guvernului informatii financiare cantitative care pot fi utilizate in luarea deciziilor de afaceri.

Exista trei situatii financiare cheie generate de inregistrarile dvs.:

-Declaratia de venit va ofera informatii despre profit si pierdere;
-Bilantul va ofera o imagine clara asupra pozitiei financiare a afacerii dvs. la o anumita data;
-Situatia fluxurilor de numerar este o punte de legatura intre situatia veniturilor si bilant si raporteaza numerarul generat si cheltuit intr-o anumita perioada de timp.

Este esential sa va pastrati inregistrarile financiare clare si la zi, daca doriti sa va mentineti afacerea. Puteti face asta cu platforme si firme precum keez.ro.

Aceasta este o firma care ofera servicii de contabilitate online complete in acest sens si multe alte beneficii. Keez lucreaza cu elemente de digitizare si digitalizare sustinute de Inteligenta Artificiala precum si cu tehnologii utilizate de companii globale precum Google, Oracle, Facebook, Netflix si Microsoft.  Keez are si un rentabil parteneriat cu BCR pentru start up. Sprijinul afacerilor la inceput de drum, este scopul lor principal.
 
Iata doar cateva dintre motivele pentru care contabilitatea este importanta pentru afacerea dvs., mare sau mica, in special cand sunteti la inceput de drum!

Ajuta la evaluarea performantei afacerii

Inregistrarile dvs. financiare reflecta rezultatele operatiunilor, precum si pozitia financiara a micii dvs. afaceri sau corporatii. Cu alte cuvinte, va ajuta sa intelegeti ce se intampla financiar cu afacerea dvs.. Nu numai ca inregistrarile clare si actualizate va vor ajuta sa tineti evidenta cheltuielilor, a marjei brute si a datoriilor posibile, dar va va ajuta sa comparati datele curente cu inregistrarile contabile anterioare si sa alocati bugetul corespunzator.

Sistemele si procesele de contabilitate adecvate va vor ajuta sa asigurati conformitatea legala cand vine vorba de afacerea dvs. Functia contabila va asigura ca pasivele, cum ar fi impozitul pe vanzari, TVA, impozitul pe venit si fondurile de pensii, pentru a numi cateva, sunt abordate in mod corespunzator.

Ajuta la crearea de proiecte bugetare viitoare

Bugetul si proiectiile viitoare pot crea sau dirstruge o afacere, iar inregistrarile dvs. financiare vor juca un rol crucial atunci cand vine vorba de aceasta. Tendintele si proiectiile de afaceri se bazeaza pe un istoric de date financiare pentru a va mentine operatiunile profitabile. Aceste date financiare sunt cele mai potrivite atunci cand sunt furnizate de procese contabile bine structurate.

Daca sunteti interesat de un viitor prosper in afaceri, adresati-va echipei de specialisti dedicati de la Keez. Atunci cand aveti in vedere contabilitatea, salarizare, facturarea, consultanta fiscala sau de afaceri, un apel catre Keez poate face toata diferenta. Echipa asteapta cu nerabdare sa lucreze cu dvs.!

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar