transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-10-2016

De ce este importanta licentierea locala a operatorilor de jocuri de noroc online

De ce este importanta licentierea locala a operatorilor de jocuri de noroc online
 Alte stiri la aceasta categorie

Cu eforturi sustinute, statul roman, prin Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), a reusit in 2015 sa transforme piata locala de profil intr-o piata reglementata si functionala. Astfel, operatorii de jocuri de noroc online - de la poker si pana la pariuri online - au aplicat pentru licente in Romania, asigurand plata de taxe si impozite catre tara noastra.

Dincolo de acest motiv financiar (unde statul este avantajat), licentierea locala are avantaje directe si pentru jucatori. Oficiul National pentru Jocuri de Noroc impune anumite cerinte cu privire la modul de functionare a operatorilor si are posibilitatea de a actiona oricand atunci cand sunt sesizate nereguli.

Putem compara situatia cu cea de pe piata financiar - bancara si cu cea din zona de televiziune: la fel cum Banca Nationala a Romaniei (BNR) si respectiv Consiliul National al Audiovizualului (CNA) actioneaza pe respectivele piete, ONJN supravegheaza agentiile de pariuri online, poker online, casino online, bingo online si orice alte jocuri de noroc pe internet.

Operatorii de astfel de divertisment pentru adulti concureaza pe o piata "cu viitor": licentele acordate anul acesta de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc sunt valabile pe o perioada de 10 ani, existand deja mai mult de 10 companii care se afla in aceasta situatie. Operatorii de pariuri online si alte jocuri de noroc online se pot promova in prezent pe orice canal media din Romania, respectand insa anumite prevederi legislative.

Concurenta dintre casele de jocuri de noroc pe internet le determina pe acestea sa ofere conditii foarte bune de joc: pe de o parte investitii in platforme performante, pe de alta parte marketing intens prin acordarea de bonusuri de start, bonusuri de fidelizare si multe alte avantaje promotionale, care nu exista in general la casele de pariuri stradale spre exemplu.Tot din motive de marketing, dar si din motive ce tin de legislatie, operatorii de jocuri de noroc online sunt mai interesati de a investi si in partea de preventie a eventualelor dependente din partea jucatorilor, actiuni ce fac parte si din politica de responsabilitate sociala corporativa. Aceasta preocupare exista atat in cazul jocurilor de noroc online, cat si in cazul celor traditionale.

Pentru a face alegerile cat mai usoare pentru jucatori, dar si pentru a genera idei si ponturi pariuri, pe internet au aparut adevarate comunitati ale pasionatilor de jocuri de noroc, website-uri care se concentreaza in general pe zona de pariuri sportive, dar si pe zona de tratare a dependentei pentru jocuri de noroc.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar