transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-12-2014

Depozitele in dolari ar putea deveni mai atractive decat cele in euro - analiza Tradeville

Depozitele in dolari ar putea deveni mai atractive decat cele in euro  - analiza Tradeville
 Alte stiri la aceasta categorie

Românii ar trebui să-si regândească pozitionarea fată de depozitele în euro, în contextul în care toate semnalele arată că dolarul va fi moneda atractivă în raport cu moneda europeană în 2015 si s-ar putea aprecia fată de aceasta până la atingerea unui raport paritar de 1 la 1. Pe de altă parte, deciziile recente de politică monetară par să fie determinante si pe pietele de actiuni, generând un nou val de optimism pentru investitorii de pe aceste piete.

Ultimele luni de ascensiune a dolarului (dacă în iulie, un euro cumpăra 1,40 dolari, acum moneda europeană mai valorează doar aproximativ 1,25 dolari) au marcat, cel mai probabil, doar debutul celui de-al treilea val semnificativ de apreciere a monedei americane din istorie, după cel de la începutul anilor '80 si cel de la finalul anilor '90. Din punct de vedere economic, cel putin în termeni relativi, SUA va continua să strălucească. Filierele structurale de crestere economică vor functiona tot mai bine si este foarte probabil că Rezerva Federală va livra în cursul anului viitor prima crestere a dobânzii-cheie după 2006, în contextul în care celelalte tări vor continua politicile de relaxare monetară. Din aceste motive, aprecierea dolarului american ar trebui să fie generalizată, avansul urmând să fie resimtit în particular împotriva euro, yenului japonez si a unei serii largi de valute din Asia de Sud-Est. Plasamentele bancare în dolari americani ar trebui, de asemenea, favorizate nu doar în detrimentul celor în euro, dar si al celor în alte valute.

În doar câteva săptămâni, trei dintre cele mai importante bănci centrale din lume au transmis mesaje surprinzător de favorabile pentru dolar. Astfel, presedintele Băncii Centrale Europene, Mario Draghi, a semnalizat explicit că institutia pe care o conduce este pregătită să cumpere bonduri guvernamentale ca parte a relaxării cantitative din zona euro.

Pe 31 octombrie, Banca Japoniei a deschis un nou capitol de relaxare monetară cantitativă, anuntând că va majora volumul de yeni tipăriti. Mai mult, guvernatorul institutiei, Haruhiko Kuroda, a declarat că orice măsuri monetare stimulative suplimentare nu vor avea limite. Iar China a tăiat recent dobânzile de politică monetară, pentru prima dată după vara anului 2012, si este în întregime credibil ca miscarea să nu fie un eveniment izolat, ci debutul unui ciclu de relaxare monetară. Banca centrală americană a adoptat un ton mai prudent în legătură cu intentia normalizării conditiilor monetare în SUA, dar rămâne probabilă o majorare a dobânzii-cheie în 2015.

Deciziile de politică monetară par să fie resortul atât pe pietele valutare, cât si pe pietele de actiuni. Dacă viitorul apropiat rimează cu istoria ultimilor ani, atunci pentru investitorii pe bursele de actiuni nu contează în mod determinant conditiile economice curente sau perspectivele, ci directia politicii monetare. Australia si Japonia sunt exemple relevante în acest sens - în ambele cazuri, economiile au devenit mediocre în ultimii doi ani, dar bursele lor de actiuni au început să se aprecieze în momentul în care băncile centrale au anuntat abordări monetare tot mai relaxate.

Recent, perceptia generală era că bursele de actiuni vor parcurge turbulente serioase în conditiile în care, în SUA, Rezervă Federală se pregăteste să crească dobânzile în 2015, dar temerile s-au volatilizat rapid după ce, în octombrie, Fed s-a dovedit mai prudentă în legătură cu intentia de initiere a unui ciclu de normalizare economică în SUA. În consecintă, bursa americană a avansat rapid la noi maxime record. Dar bursele din Japonia, Zona Euro si China devin, teoretic, chiar mai atractive, de vreme ce băncile centrale corespondente tocmai ne-au surprins cu mesaje favorabile unor relaxări monetare.


Mihai Nichisoiu, Global Macro Strategist, Tradeville


Tradeville este lider de piată în online trading, fiind prima companie din România care a dezvoltat o platformă de tranzactionare online, ceea ce a consacrat-o ca fiind singurul intermediar care, în ultimii zece ani, s-a mentinut în top zece al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si pe primele două pozitii în rândul caselor de brokeraj după cifra de afaceri.

Compania pune la dispozitia clientilor o gamă variată de produse – actiuni, obligatiuni, contracte futures, optiuni sau derivate CFD (contracte pentru diferentă) pe actiuni si indici internationali, perechi valutare si mărfuri, fonduri de investitii precum ETF BET Tradeville, adecvat pentru o politică pasivă de investitii, printre altele – ceea ce le permite acestora să investească în instrumentele si portofoliile de instrumente financiare care li se potrivesc cel mai bine, în functie de profilul lor de risc.

Lider în implementarea inovatiilor tehnologice pe piata de capital, Tradeville oferă aplicatii online simple pentru investitorii la început de drum, precum si aplicatii avansate si customizabile web, desktop, pentru tabletă si telefon mobil, destinate traderilor activi. Compania este, de asemenea, recunoscută pentru promptitudinea serviciilor de asistentă online furnizate prin chat-ul Live Help, cu răspunsuri în maximum 2 minute la orice întrebare în intervalul orar 09.00 – 18.00, si prin email, la adresa helpdesk @ tradeville.eu, cu răspunsuri în maximum 15 minute, în functie de complexitatea solicitării.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nel
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar