transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-04-2014

Deschiderea inscrierilor pentru Trofeul Inovarii Dunare-Marea Neagra

Deschiderea inscrierilor pentru Trofeul Inovarii Dunare-Marea Neagra
 Alte stiri la aceasta categorie

Termenul pentru pre-selectarea principalelor proiecte majore prioritare prin Strategia UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) se apropie - Forumul Anual al Dunarii de la Viena are loc in perioada 26-27 iunie 2014. Doar cateva proiecte majore vor avea loc, ca interventii, in diverse domenii in Romania, dar in interiorul acelor proiecte putem sustine sub-proiecte in care sa se regaseasca in mod cat mai larg atat mediul de afaceri, cat si comunitatile locale din Romania.

"Tocmai de aceea, in acest context, cu ocazia Zilei Europene Maritime in Romania, marcata si in calendarul Comisiei Europene, ne propunem sa evidentiem si sa sprijinim prin lobby institutional cat mai dinamic acele idei de proiecte si initiative care merita cu adevarat sa fie incurajate si finantate la nivel european. Pentru aceasta sunt disponibile combinatii intre cele mai diverse linii de finantare, precum: COSME, Horizon 2020, Creative Europe, South-East Europe - axa Dunarea, etc. Pana atunci, insa, doar prin cunoasterea intre partenerii din domenii atat de diferite putem avea ocazia negocierii din timp a consortiilor si identificarea reciproca a nevoilor si zonelor de implicare", spun reprezentantii EUROLINK - Casa Europei.

"Prin decernarea, pentru a patra oara consecutiv, a Trofeelor “Black Sea-Danubian Social & Economic Innovator”,  vizam tocmai aceasta interactiune si sporirea inter-comunicarii spre a putea propulsa in atentia decidentilor asupra proiectelor dunarene cele mai ingenioase si inovative idei, initiative, retele si proiecte. De aceea, chemam pe toti cei interesati sa fie alaturi de noi si sa ne transmita cat mai prompt, spre nominalizare, atat propriile propuneri, cat si sugerarea unor realizari sau intentii de proiecte demne de interes ale partenerilor, care sa produca in fine diferenta ca ritm al competitivitatii, nu doar in Romania, ci in toata macro-regiunea Dunarii".

Comitetul Consultativ de Selectie este condus de Academician Alexandru T. BOGDAN – Director al Centrului de Biodiversitate al Academiei Romane, iar din acesta mai fac parte si alte importante personalitati din domeniul de afaceri, al consultantei, academic si cultural din tara si din alte state europene.Parteneri Media Asociati: Agenţia Naţională de Presa AGERPRES, Naşul TV, TVH, ZiarulAlb.ro. Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicaţii Mobile, Opinia Naţională, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, ComunicateMedia.ro, Economie şi Administraţie Locală, Euroconsultanţă-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, "EU-RO Clearing Funds".

Pentru detalii suplimentare si inscrieri poate fi accesat siteul: www.houseofeurope.ro/Danube-BlackSea-Innovation sau contactat Secretariatul Consortiului Organizatoric la tel./fax: 021.2304997 sau e-mail: info @ houseofeurope.ro .

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkservice
95CsWf Thank you ever so for you post.Really thank you! Really Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar