transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2014

Deschiderea oficiala a noii unitati de productie Bosch din Cluj: 9 mai 2014

Deschiderea oficiala a noii unitati de productie Bosch din Cluj: 9 mai 2014
 Alte stiri la aceasta categorie

Bosch a stabilit data de 9 mai pentru inaugurarea oficială a noii sale unităti de productie din Cluj. În ultima parte a anului 2013, Bosch a început să testeze si să livreze primele produse fabricate la noua sa unitate de productie. Inaugurarea oficială a acesteia, care va avea loc în data de 9 mai, vine după ce în luna noiembrie a anului trecut concernul german demarase oficial activitatea din cadrul centrului de cercetare si dezvoltare de la Cluj. Anul trecut, Bosch a angajat în jur de 325 de persoane atât pentru activitătile de productie, cât si pentru cele de cercetare si dezvoltare. Concernul german va continua si în anul 2014 procesul de angajare din Cluj.

Bosch a investit initial suma de 77 de milioane de euro la Cluj. Noul centru de cercetare si productie ocupă o suprafată totală de circa 38.000 de m2. Până la începutul anului 2014, 325 de angajati si-au desfăsurat activitatea în domeniul productiei si cercetării în cadrul acestui centru. De-a lungul următorilor ani, locatia urmează să fie extinsă, iar Bosch plănuieste să continue procesul de recrutare.Din punct de vedere organizational, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care dezvoltă si produce unităti electronice de comandă, semiconductori si senzori pentru industria auto si alte domenii. Divizia are 17 unităti de productie la nivel mondial si un număr de aproximativ 20.000 de angajati.

Până în prezent, Grupul Bosch este reprezentat în România în patru orase: Bucuresti, Blaj, Cluj si Timisoara. În Bucuresti, Bosch este prezent din anul 1994 cu o societate de distributie de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, sigurantă si comunicatii, precum si de echipamente auto pentru piata de aftermarket. Începând cu anul 1999, Bosch este prezent în capitală si prin BSH Electrocasnice SRL. Din 2007, la Blaj se află Bosch Rexroth cu o unitate de productie pentru tehnică liniară, care a fost extinsă în 2013 cu o nouă fabrică destinată industriei auto. Începând cu anul 2008, în Timisoara se află un centru de comunicare Bosch. În 2013, o nouă unitate de productie si dezvoltare destinată industriei auto si-a început activitatea la Cluj.

La începutul anului 2014, numărul total de angajati ai concernului Bosch în România era de circa 2.000 de persoane. Extinderea activitătilor locale de productie si dezvoltare va contribui la cresterea acestui număr până la finalul anului 2014.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar