transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-01-2014

Directorii generali ai companiilor din Romania - foarte ingrijorati de cresterea poverii fiscale

Directorii generali ai companiilor din Romania - foarte ingrijorati de cresterea poverii fiscale
 Alte stiri la aceasta categorie

92% dintre directorii generali ai companiilor din România sunt preocupati de cresterea poverii fiscale, iar 86% dintre acestia se tem de răspunsul Guvernului la problema deficitului bugetar, arată rezultatele studiului PwC Romania CEO Survey 2014. Acesta este al doilea cel mai ridicat nivel de îngrijorare înregistrat la nivel global, după cel din Franta, acolo unde toti directorii de companii au mentionat problema cresterii poverii fiscale drept principala amenintare pentru afacerile companiilor pe care le conduc, si mult peste media globală de 70%.

În acelasi timp, 92% dintre directorii generali din România cred că firmele ar trebui să-si plătească „partea corectă” de impozite si taxe. 84% dintre respondenti cred că firmele multinationale ar trebui să-si publice informatiile referitoare la venituri, profituri si impozitele si taxele plătite pentru fiecare tară în parte în care operează, iar 80% sunt de acord ca autoritătile fiscale din întreaga lume să comunice între ele informatiile fiscale pe care le au referitor la companii.

„Ceea ce ne spun directorii de companii din România este că politica fiscală are un impact major asupra competitivitătii afacerilor lor si se tem că măsurile luate pentru echilibrarea bugetului s-au făcut în dauna companiilor. În acelasi timp, acestia recunosc că nivelul scăzut al colectării fiscale este una dintre vulnerabilitătile României si sustin puternic initiativele de majorare a încasărilor bugetare si de combatere a evaziunii fiscale, care este văzută drept o practică de concurentă neloială. 53% dintre directorii generali din România si-ar dori ca Guvernul să ia măsuri pentru crearea unui sistem fiscal competitiv la nivel international”, a declarat Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultantă Fiscală si Juridică, PwC România în cadrul unei conferinte organizate azi de PwC.

88% dintre directorii generali ai companiilor din România cred că prioritatea Guvernului ar trebui să fie îmbunătătirea infrastructurii tării, cel mai ridicat procentaj din întreaga lume, în vreme ce 78% dintre ei cred că guvernele care s-au succedat nu au reusit să facă acest lucru până în prezent. De asemenea, respondentii si-ar dori ca autoritătile să asigure stabilitatea sistemului financiar si accesul la surse de finantare la costuri rezonabile (65%).Firmele din reteaua PwC ajută organizatiile si indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezentă în 157 de tări cu mai mult de 184.000 de specialisti dedicati oferirii de servicii de calitate de audit, consultantă fiscală si consultantă pentru afaceri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar