transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-03-2014

Fibroamele uterine pot fi tratate prin metoda HIFU, in Romania

Fibroamele uterine pot fi tratate prin metoda HIFU, in Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Premieră pentru piata serviciilor medicale din România - Centrul Medical Hifu Terramed Conformal în parteneriat cu spitalul SV Marina din Plevna, Bulgaria, au demarat, începând cu luna ianuarie, noi tratamente pentru fibroamele uterine prin metoda HIFU (High Intensity Focused Ultrasound).

Fibromul uterin este una dintre cele mai comune afectiuni ginecologice întâlnite la femeile de vârstă reproductivă. Simptomele sunt reprezentate de sângerarea menstruală abundentă, prelungită si dureroasă, disconfort în zona pelvisului precum si anemie si infertilitate secundară.

Pentru implementarea metodei, Centrul Clinic Hifu Terramed Conformal beneficiază de un echipament performant - denumit HAIFU JC 200 - generator de ultrasunete focalizate de înaltă intensitate, care distrug tesutul tumoral prin supraîncâlzirea acestuia.

Echipa de medici bulgari, specializati în terapia HIFU, are o experientă de peste un an de zile în ablatia cu ultrasunete a tumorilor si are aproape 200 de cazuri tratate cu succes până în prezent.

Tratamentul cu ultrasunete focalizate de înaltă frecventă (HIFU) este o tehnologie nouă pentru abordarea extracorporală (fără incizii ale pielii) pentru îndepărtarea fibroamelor uterine. Această procedură 100% non-invazivă scuteste organele de efecte colaterale nedorite si nu necesită anestezie generală. În plus, prin tratamentul HIFU, sunt excluse pierderile de sânge si stresul postoperator.

Un aspect foarte important al procedurilor HIFU îl reprezintă caracterul inofensiv (non-ionizant) al acestora, atât pentru pacient, cât si pentru medici si mediu.



În prezent, tratamentul HIFU pentru fibromul uterin este o alegere modernă preferată de numeroase femei din întreaga lume, gratie naturii sale protective fată de uter si de fertilitate si a faptului că, nu mai târziu de 1-2 zile, pacienta poate reveni la stilul său de viată obisnuit.

Astfel, prin prisma avantajelor pe care le prezintă, ablatia extracorporală cu ultrasunete (HIFU) este previzionată să devină, la nivel global, una dintre cele mai populare si mai frecvent utilizate metode de tratament a fibroamelor uterine.

Desi o premieră în România, terapia HIFU este folosită cu succes de peste 15 ani în state din Europa, Asia si America. România este cea de-a cincea tară din Comunitatea Europeană unde functionează un astfel de aparat si unde se practică tratamentul cu ultrasunete al tumorilor.

HIFU TERRAMED CONFORMAL a debutat în anul 2009, ca o premieră în peisajul medical privat românesc, oferind pacientilor cu anumite tipuri de afectiuni oncologice si inflamatorii posibilitatea de a beneficia de tratament modern în conditii si la standarde calitative europene.

Până în prezent, peste 1500 de pacienti au beneficiat de serviciile oferite de centrul Hifu Terramed Conformal.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar