transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-01-2015

Fondul Proprietatea la 4 ani de la listarea pe Bursa de Valori Bucuresti - pretul actiunilor a crescut cu aprox. 85%

Fondul Proprietatea la 4 ani de la listarea pe Bursa de Valori Bucuresti - pretul actiunilor a crescut cu aprox. 85%
 Alte stiri la aceasta categorie

Franklin Templeton Investment Management Limited UK Sucursala Bucuresti, în calitate de Administrator Unic si Societate de Administrare („Administratorul Fondului”) a Fondul Proprietatea SA („Fondul”), sărbătoreste pe 25 ianuarie 2015 cea de-a patra aniversare a listării Fondului pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB). 

Reflectând asupra ultimilor patru ani de la listarea Fondului, Greg Konieczny, Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea, a comentat: “De la listarea pe BVB, am muncit neîntrerupt pentru a valorifica potentialul companiilor din portofoliul Fondului si pentru a genera valoare pentru actionarii săi. Astăzi, suntem deosebit de mândri să vedem că eforturile noastre au dat rezultate în următoarele aspecte:

cresterea pretului actiunilor cu aproximativ 85% la 20 ianuarie 2015 (78% la 31 decembrie 2014);

cresterea VAN-ului cu peste 21% la 20 ianuarie 2015 (25% la 31 decembrie 2014);

o reducere semnificativă a discountului fată de VUAN la sub 30% la 20 ianuarie 2015 (26% la 31 decembrie 2014);

Acestea sunt realizări esentiale si am dori, de asemenea, să le multumim actionarilor nostri si partenerilor de afaceri pentru angajamentul si sprijinul pe care ni le-au oferit în mod constant în acesti patru ani.”

Referitor la obiectivele Fondului pentru anul 2015, Greg a adăugat: ”Vom continua să ne concentrăm pe maximizarea randamentelor pentru actionari, cresterea VAN-ului si reducerea discountului fată de VUAN. Actiunile corporative pe care le-am planificat includ lansarea celui de-al cincilea program de răscumpărări în luna februarie, o distributie în numerar în valoare de 0,05 lei pe actiune la finalul lunii iunie, precum si listarea secundară a Fondului Proprietatea pe Bursa de Valori de la Londra, pe care sperăm să o finalizăm în al doilea trimestru al acestui an. De asemenea, un obiectiv major pentru noi îl va reprezenta o implicare foarte activă din partea noastră pentru continuarea îmbunătătirii guvernantei corporative si rezultatelor finaciare ale companiilor din portofoliul nostru.”

În decursul ultimilor patru ani, Fondul a făcut, de asemenea, progrese semnificative în sprijinirea si încurajarea IPO-urilor întreprinderilor de stat, implementând standarde de guvernantă corporativă mai bune în astfel de companii, contribuind mai departe la dezvoltarea pietei de capital locale si sporind vizibilitatea internatională a Fondului Proprietatea si a pietei de capital din România prin intermediul a numeroase road-show-uri internationale.

Lansat în decembrie 2005, Fondul Proprietatea („Fondul”) a fost creat pentru despăgubirea cetătenilor români ale căror proprietăti au fost confiscate de fostul regim comunist. În urma licitatiei internationale anuntate în decembrie 2008, Franklin Templeton Investments a preluat oficial rolul de manager de investitii si administrator unic al Fondului pe 29 septembrie 2010.

Fondul este o companie de investitii de tip închis, iar obiectivul său investitional este maximizarea randamentelor si aprecierea per actiune a capitalului prin investitii în principal în actiuni românesti si titluri de valoare asociate actiunilor.

Franklin Templeton si-a stabilit un birou în Bucuresti în mai 2010, cu o echipă de 30 de angajati, incluzând 6 specialisti locali în investitii sprijiniti de cei peste 40 de manageri de portofolii si analisti din cadrul echipei lărgite a Templeton Emerging Markets.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mateescu
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar