transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2015

Formare si selectare a Expertilor si Consultantilor in proiecte cu impact macro-regional dunarean - curs online

Formare si selectare a Expertilor si Consultantilor in proiecte cu impact macro-regional dunarean - curs online
 Alte stiri la aceasta categorie

Startul programelor de finantare europeana pentru proiecte cu impact la nivelul intregii macro-regiuni a celor 14 state membre in cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) a fost deja dat.

O serie de noutati, printre care si necesitatea construirii in trepte a proiectelor, precum si atragerea unui mixt de finantari din cel putin trei surse diferite, pun la incercare si mai mult pe cei care isi propun sa depuna cereri de finantare, fie ca sunt din randul administratiei publice, al mediului academic sau al sectorului privat. Fara o cat mai concreta intelegere a schimbarilor si noilor criterii de evaluare pentru aceste proiecte, va fi insa dificil ca procesul de relansare economica si sociala sa cunoasca roadele scontate.

Pentru a veni in intampinarea nevoii de informare si intelegere mai ales a celor care doresc sa lucreze in cadrul noilor proiecte pe care asociatia cu caracter national “Comunitatile Locale Riverane Dunarii” (CLDR Romania), prin parteneriatul functional cu Catedra Internationala Onorifica “Jean Bart” (CIO-SUERD) si Academia Romana, continuam campania nationala de selectare a expertilor, consultantilor si managerilor motivati sa se implice in aplicarea practica a Strategiei Dunarii in Romania.

In acest sens, in perioada aprilie - iulie 2015, se vor desfasura, in sistem online, modulele Cursului online de medie durata de Formare a Expertilor in Managementul Programelor de Finantare in cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD). Cele trei module ale cursului pun accentul pe formarea competentelor legate de implementarea viziunii strategice pentru Macro-Regiunea din care Romania face parte, pe redactarea in stil european a proiectelor, pe furnizarea de modele si bune practici in favoarea accentuarii componentei integrative a afacerilor si proiectelor la scara dunareana. Participantii primesc, in urma unei evaluari practice finale, Certificat de Absolvire cu anexa detaliata a modulelor si modalitatea de evaluare, eliberat de Catedra Internationala Onorifica “Jean Bart” in sprijinul SUERD - coordonata de EUROLINK-Casa Europei - in parteneriat Centrul de Biodiversitate "Acad. David DAVIDESCU" al Academiei Romane.

Inscrierile se fac conform principiului "Primul venit-primul servit" pana in data de 20 aprilie 2015.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa consultati siteul www.houseofeurope.ro/SUERD/CIO-SUERD.html sau sa contactati Secretariatul Tehnic prin e-mail: info @ houseofeurope.ro sau telefonic la tel./fax: 021.230.49.97.  

Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro,  ComunicateMedia.ro, Early Warning Support - "EU-RO Clearing Funds".

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dilkhaz
Didnt mention David O leary, but alot of there dogs were caleld Toto and skilachi for some reason. In some parts of Romania if you had a Lada the neighbous would be saying that you were getting ideas above your station
Charlbi
thanks so much, cos it has realy help me .. i dont no more of the bible but since u start sending this mail to me , the word of God is aictve in my life now. God bless
Ioan Gherghina
OFERTA DE MUNCA Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email ionutgherghina955@yahoo.ro
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar