transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-11-2013

GarantiBank isi mentine ratingul BBB- pentru datorii pe termen lung, acordat de Fitch

GarantiBank isi mentine ratingul BBB- pentru datorii pe termen lung, acordat de Fitch
 Alte stiri la aceasta categorie

GarantiBank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, deținută de către Turkiye Garanti Bankasi (TGB - în topul celor mai solide 20 de bănci din lume potrivit Bloomberg), își menține ratingul „BBB-” pentru datorii pe termen lung cu perspectivă stabilă acordat de agenția globală de evaluare financiară Fitch Ratings.

Ratingul reflectă probabilitatea ridicată ca GarantiBank România să primească în continuare susținere din partea băncii-mamă.

Fitch a adăugat că subsidiara din România are importanță strategică pentru TGB. În plus, agenția a subliniat riscul scăzut de default al GarantiBank, profitabilitatea sa în creștere, poziția de lichiditate în limite confortabile și un nivel al creditelor neperformante mai scăzut decât media pieței.

“Ratingul Fitch reprezintă o confirmare a faptului că, în ciuda mediului economic în continuare volatil, GarantiBank este pe drumul cel bun în ceea ce privește performanțele sale și strategia de creștere sustenabilă. Am reușit să ne menținem trendul ascendent deoarece am avut o abordare prudentă față de risc, am oferit servicii de calitate și am investit în produse și platforme inovatoare pentru clienții noștri. În plus, ratingul demonstrează angajamentul puternic al băncii-mamă pentru GarantiBank România, care a reușit să crească pe piața românească de la an la an, în special în ultimii patru, dovedind astfel sustenabilitatea companiei noastre”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO GarantiBank România.

GarantiBank a raportat în octombrie rezultatele financiare pentru primele nouă luni din 2013. În primele trei trimestere, profitul net al băncii a fost de 21,5 milioane de euro, de trei ori mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar