transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2015

GEFCO aniverseaza 10 ani in Romania si isi confirma pozitia de lider pe piata de logistica

GEFCO aniverseaza 10 ani in Romania si isi confirma pozitia de lider pe piata de logistica
 Alte stiri la aceasta categorie

GEFCO România, filiala grupului GEFCO, sărbătoreste un deceniu de activitate si îsi consolidează pozitia de al doilea cel mai mare furnizor de servicii logistice din tară. GEFCO România a raportat o cifră de afaceri de 52 milioane de euro pentru 2014, reprezentând o crestere de 10% fată de 2013 si de 10 ori mai mult fată de primul an de activitate. Luc Nadal, Presedintele Consiliului de administratie GEFCO, a declarat: "Povestea de succes a GEFCO România demonstrează capacitatea Grupului de a răspunde celor mai dificile si complexe nevoi ale clientilor săi din întreaga lume, construind pentru ei solutii complete pentru lantul de aprovizionare, care le îmbunătătesc competitivitatea si le adaugă plus valoare. Această aniversare de 10 ani este, de asemenea, o oportunitate de a recunoaste munca excelentă a echipelor GEFCO România, care sunt pe deplin dedicate clientilor si vizează excelenta operatională."

Aniversarea celor 10 ani de activitate a GEFCO România a fost marcată printr-un eveniment de presă la care au participat Luc Nadal, Presedintele Consiliului de administratie GEFCO, Pierre-Jean Lorrain, Director pentru regiunea Europa Centrală, Balcani si Orientul Mijlociu, Jérôme Chevrolet, Area Manager Balcani si Director general al GEFCO România si Bulgaria, precum si jurnalisti de la cele mai importante canale media.

De la inaugurarea în 2005, filiala locală a grupului GEFCO a crescut constant. După numai un an de prezentă în România, compania a reusit să îsi dubleze cifra de afaceri de la 5,2 milioane de euro in 2006 la 11,9 milioane Euro în 2007, iar numărul de salariati de la 16 la 34. În 2014, GEFCO România a avut o cifra de afaceri de 52 milioane de euro si 106 angajati.

GEFCO România este al doilea cel mai mare operator logistic după cifra de afaceri si unul dintre cei mai importanti furnizori pentru industria auto locală, oferind o expertiză 360 de grade în managementul lantului de aprovizionare pentru cei peste 300 de clienti.

Pozitia sa de lider în logistica auto este demonstrată de faptul că filiala românească operează transportul pentru o treime din totalul vehiculelor produse în România.

"Subsidiara din România continuă să crească în fiecare an, într-un mediu în continuă schimbare si plin de provocări. GEFCO România este al doilea cel mai mare operator logistic de pe piată si dezvoltă în mod constant solutii inovative si competitive, bazându-se pe o expertiză solidă si îndelungată în domeniul logisticii auto si o cunoastere profundă a sectoarelor industriale strategice, cum ar fi electrocasnicele si electronicele. Solutiile noastre multimodale includ utilizarea celor 8 platforme existente la nivel national, precum si accesul direct la Marea Neagră prin portul Constanta,ce conferă clientilor si partenerilor nostri variante strategice pentru dezvoltarea comertului maritim. a declarat Jérôme Chevrolet.

GEFCO România datorează succesul dedicării constante pentru întrunirea asteptărilor clientilor actuali, concomitent cu identificarea oportunitătilor de crestere. În 2014, activitatea de Logistică pentru Vehicule Finite (FVL), competenta de bază a GEFCO, a raportat o crestere importantă, GEFCO România transportând 155.000 de vehicule finite. Linia de business FVL se adresează producătorilor auto, precum si importatorilor si distribuitorilor, oferind o gamă largă de solutii, de la scheme de transport simple la solutii multimodale de optimizare. Cresterea afacerii în 2014 este, de asemenea, un rezultat al proiectelor logistice integrate dezvoltate pentru clientii internationali.

Pentru GEFCO România, 2014 a însemnat si o oportunitate de a-si consolida pozitia de lider si statutul de partener de încredere. Compania a continuat colaborarea cu IPSO, începută în 2007, care constă în transportul door-to-door pentru echipamentele John Deere de la fabrica din Germania la distribuitorii din România. Totodată, GEFCO România si-a reînnoit certificările ISO 9001 si ISO 14001 pentru toate agentiile sale. În plus, GEFCO a extins programul de internship pentru studentii străini si s-a alăturat proiectului de dezvoltare durabilă din zona Transalpina "Clean Waters and Mountains", prin donarea transportului de materiale.

Jérôme Chevrolet, recent numit în functia de director general al filialei din România îsi propune să mentină ritmul de crestere în 2015, promovând România ca un hub regional.

GEFCO România este pozitionată între estul si vestul Europei, în imediata vecinătate a Balcanilor si Orientului Mijlociu si beneficiază de reteaua internatională a GEFCO. Pentru perioada următoare, Grupul are în plan extinderea în regiune, prin deschiderea unor noi filiale în Grecia si Serbia.

Pierre-Jean Lorrain, Director pentru regiunea Europa Centrală, Balcani si Orientul Mijlociu declară: „GEFCO România generează 7% din cifra de afaceri regională. Dinamismul GEFCO România, alături de avantajele sale strategice, cum ar fi localizarea geografică, care leagă Europa de zona "1520" si Orientul Mijlociu, au ajutat filiala să obtină aceste rezultate pozitive. Există un potential semnificativ de crestere în regiune si vrem să promovăm cât mai mult sinergiile între tări, pentru a permite companiilor multinationale să îsi optimizeze costurile la nivel global. Dezvoltarea în zona "1520" si Asia, adăugarea unor solutii inovative în portofoliul Overseas sunt printre prioritătile noastre de top, pentru a oferi clientilor nostri posibilitatea de a se extinde către zone si activităti comerciale ce pot fi de interes".

În ceea ce priveste grupul GEFCO, obiectivele pentru 2015 sunt unele ambitioase – o crestere de 15% pentru market clients, dezvoltarea afacerii în si cu zona 1520 si concentrarea pe serviciile de Overseas (transport maritim si aerian) si logistică, precum si ambalaje reutilizabile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar