transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-11-2013

GEFCO inaugureaza un nou centru logistic in Arad, in Parcul Industrial Cefin

GEFCO inaugureaza un nou centru logistic in Arad, in Parcul Industrial Cefin
 Alte stiri la aceasta categorie

GEFCO România operează, începând cu 15 septembrie 2013, o nouă platformă logistică cu o suprafaţă de 2000 m2 în Vestul României. Noul depozit este situat în Arad, în Parcul Industrial Cefin şi beneficiază de certificarea de calitate ISO 9001.
 
Depozitul face parte dintr-un parc logistic de clasa A, are 4 rampe de încărcare/descărcare, panouri de izolare termică, sisteme de control al temperaturii şi umidităţii, sisteme de monitorizare video şi de detectare a incendiilor.

Christophe de Korver, Managing Director GEFCO România: “Deschiderea noului centru logistic de la Arad face parte din strategia de dezvoltare a operaţiunilor logistice în vestul ţării. Este o locaţie importantă pentru GEFCO, având în vedere numărul de clienţi industriali ai GEFCO care au operaţiuni în Vest. În plus, este nodul de legătură cu Europa de Vest. În alegerea locaţiei, am căutat să fie un centru logistic care poate răspunde la cele mai înalte cerinţe de calitate ale clienţilor noştri. În perioada imediat următoare, avem în plan extinderea suprafeţei, mai ales că urmează să demarăm 2 noi proiecte logistice de amploare în Arad.“

Depozitul se află în zona industrială de sud a Aradului fiind strategic poziţionat lângă autostrada A1 pe Coridorul IV Pan-European (care se întinde din Germania până în Turcia), dar este, totodată, la o distanţă mică faţă de centrul oraşului.

Locaţia permite, astfel, accesul facil al camioanelor. Agenţia operaţională de transport rutier a fost relocată în aceeaşi locaţie pentru o mai bună coordonare a operaţiunilor logistice şi de transport rutier. Agenţia GEFCO Arad asigură distribuţia mărfurilor pentru jumătatea vestică a ţării, având linii directe zilnice atât în ţară cât şi în străinătate cu agenţiile GEFCO din Joiţa-Bucureşti, Budapesta, Trnava sau Bruchsal.

Noul centru GEFCO oferă servicii de depozitare, oferind atât o zonă de bulk, cât şi o zonă de rafturi, utilaje şi echipamente performante, dar şi servicii logistice cu valoare adăugată: managementul stocurilor, pregătirea personalizată a comenzilor, sistem WMS (warehouse management system) dezvoltat in-house, asigurarea bunurilor depozitate şi monitorizarea indicatorilor de performanţă adaptaţi nevoilor fiecărei industrii. Printre clienţii care vor fi deserviţi de acest depozit se numără producători industriali, furnizori pentru industria auto, companii din industria electronică şi retail.

Urmărind optimizarea continuă a serviciilor oferite, GEFCO România a obţinut certificarea de Operator Economic Autorizat (AEO), categoria completă: AEOF – simplificări vamale/securitate şi siguranţă. Acest statut întăreşte poziţia GEFCO ca partener de încredere în relaţia cu clienţii, furnizorii şi autorităţile vamale. Certificarea AEO este acordată companiilor care demonstrează conformitatea operaţiunilor vamale, un sistem contabil adecvat, solvabilitatea financiară a companiei, cât şi standarde înalte de siguranţă şi securitate.

Printre principalele beneficii ale certificării GEFCO ca AEOF se numără:

• Asigurarea unui lanţ logistic securizat pe toată lungimea sa

• Alinierea la standardele marilor clienţi industriali care deţin statutul de AEO

• Predictibilitatea duratei operaţiunilor de vămuire: la domiciliu, simplificarea tranzitului

• Costuri reduse asociate cu operaţiunile de vămuire

• Reducerea garanţiilor comerciale cerute

La nivelul Grupului GEFCO, 10 alte subsidiare deţin deja statutul de AEO: Cehia, Franţa, Slovacia, Spania, Marea Britanie, Polonia, Germania, Slovenia, Portugalia şi Ungaria.

Subsidiara GEFCO România a fost înfiinţată în anul 2005, numărând, în prezent, 7 locaţii la nivel naţional: sediul central în Bucureşti, două centre logistice în Bucureşti-Joiţa şi Arad, trei platforme de transport rutier şi trei platforme destinate logisticii pentru vehicule finite. GEFCO România a încheiat anul 2012 cu 104 angajaţi şi o cifră de afaceri de 42.3 M EUR.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar