transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2014

GEFCO transporta trenuri pentru constructorul feroviar spaniol Talgo in Rusia

GEFCO transporta trenuri pentru constructorul feroviar spaniol Talgo in Rusia
 Alte stiri la aceasta categorie

Grupul GEFCO, jucător global în domeniul logisticii industriale si lider european în logistica auto, a semnat un contract cu constructorul feroviar spaniol, Talgo, pentru transportul si livrarea a sase trenuri Talgo în Rusia. Astfel, GEFCO îsi face cunoscută expertiza pe piata rusă, companiilor care doresc să isi dezvolte afaceri în Rusia.

GEFCO Spania si GEFCO Rusia au semnat un contract, în primul trimestru al anului 2014, cu compania spaniolă Talgo, lider national si unul dintre principalii jucători internationali în fabricarea de trenuri de mare viteză. GEFCO va asigura transportul si distribuirea a sase trenuri de pasageri pentru liniile de cale ferată Moscova-Berlin si Moscova-Kiev, precum si gestionarea formalitătilor vamale.
   
Diego Diaz, Senior Buyer Talgo, declară: „Când am primit comanda de la clientul nostru din Rusia, am stiut că avem nevoie de un adevărat partener logistic, capabil să asigure livrarea bunurilor în conditii optime, oferindu-ne în acelasi timp si o mare flexibilitate. Mai mult, aveam nevoie de un partener puternic, cu experientă dovedită pe o piată atât de complexă precum cea din Rusia.”

Pentru a transporta această încărcătură exceptională, GEFCO Spania asigură transportul multimodal al trenurilor, finisate si asamblate deja de Talgo, de la Vitoria (Rivabellosa), prin portul rusesc din Ust-Luga (Saint-Petersburg). Aici este preluat de filiala din Rusia, care asigură descărcarea si transportul pe cale ferată până la Moscova. Filiala se ocupă si de operatiunile vamale.


În cadrul acestui contract, GEFCO Spania oferă, de asemenea, servicii de transport aerian de mărfuri către Rusia de două până la de trei ori pe săptămână, pentru piese de schimb si componente.

Pelayo Garcia Comas, Sales&Marketing Manager GEFCO Spania, subliniază: „Capacitatea retelei noastre de vânzări de a anticipa nevoile clientilor a jucat un rol esential în obtinerea acestui contract. Reteaua internatională, expertiza ca integrator de logistică la nivel mondial si flexibilitatea solutiilor noastre, care sunt adaptate nevoilor fiecărui client, reprezintă factorii decisivi în colaborarea noastră cu o companie de renume international, precum Talgo.”

În ciuda mediului dificil, Rusia rămâne una dintre zonele de crestere prioritară pentru Grupul GEFCO. Noul său actionar, RZD, oferă acces pe piata rusă, unde sectorul logistic se dezvoltă rapid.

În vederea accelerării dezvoltării sale comerciale în Rusia si, la nivel mai general, în Asia centrală, GEFCO a înfiintat o nouă structură la începutul anului 2014 pentru a răspunde nevoilor companiilor internationale care doresc să îsi dezvolte activitatea în această regiune.

Această nouă structură este formată dintr-o celulă de dezvoltare comercială cu 50 de experti în logistică, având sediul în Moscova si este organizată pe activităti, în special cu accent pe două linii de piată strategice: High & Heavy si Oil & Gas.
   
GEFCO este prezentă în Rusia din anul 2003 si a realizat 6% din cifra sa de afaceri mondială pe anul 2013, de 4 miliarde de euro, în această regiune.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar